Tóth Dávid megint keresi a szerelmet
2023-03-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Tóth Dávid a szakítása után már nagyon vágyik egy komoly kapcsolatra.

Tóth Dávid 2021-ben A Nagy Ő-ben kereste a szerelmet, majd nem sokkal azután, hogy Szalai Laurát választotta a többi nő közül, a kapcsolatuk zátonyra futott. Később újra rátalált a szerelem, de az a románc is viszonylag hamar, 5 hónap után véget ért. Decemberben aztán ismét úgy tűnt, hogy megtalálta a jövendőbelijét, sőt, már az esküvő is szóba került.

A 38 éves kajakos azonban azóta szakított a kedvesével, tavaly nyár óta pedig a szinglik életét éli.

– Nagyon vágyom már egy komoly kapcsolatra, de a tapasztalataim szerint a kor előrehaladtával egyre nehezebb az ismerkedés. A huszonévesekkel már nem találom a közös hangot, nekik általában más az életfelfogásuk, és nem feltétlenül szeretnének megállapodni. A velem egykorú, harmincin túli nők pedig már vagy elkeltek, foglaltak, vagy nem véletlenül vannak egyedül – mondta Dávid.

A kajakos hozzátette: a TV2 műsorában azt hitte, rátalál a szerelem, de már nem görcsöl annyira a párkeresés során. Ennek ellenére azt érzi, 2023-ban rátalál a szerelem.

– Különben is van egy olyan érzésem, hogy 2023-ban rám talál az igazi, és be fogom vonzani a szerelmet. Egyelőre várakozó állásponton vagyok – tette hozzá Tóth Dávid.