Kulcsár Edináék nagy lagzit terveznek
2023-03-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kulcsár Edina eddig nem hallott részleteket árult el titkos esküvőjükről, illetve azt is elmondta, mikorra tervezik a nagy lakodalmat, amit – mint kijelentette – semmiképp nem akarnak elengedni.

Kulcsár Edina és G.w.M titokban házasodtak össze február 25-én, így az egykori szépségkirálynő most már Varga Edina lett. A sztárpár az elmúlt egy évben rengeteg negatív kritikát kapott, ám az egymás iránt érzett szerelmük segített nekik abban, hogy túllépjenek a bántó megjegyzéseken. Fontos volt számukra, hogy az első közös gyermekük úgy szülessen meg, hogy már hivatalosan is összekötötték az életüket, így egy mindössze félórás ceremónián mondták ki a boldogító igent.

„Majdnem elkéstem az esküvőről, így egy kissé levert a víz a rohanásban, szóval úgy vezettem, hogy lehúztam az ablakokat, és a ruhámhoz tartozó tüll csak úgy szállt kifelé a kocsiból. Elég vicces látvány lehettem, de legalább odaértem. A mamám kísért be, ő adott ár Márknak, akivel annyira zavarban voltunk, hogy szinte végig nevettük a fogadalmunkat és velünk együtt a család is. A szülőköszöntőnél viszont mindenki annyira meghatódott, hogy az meg sírásba fulladt. Szóval a szó legpozitívabb értelmében nagyon hullámzó volt a hangulat" – ecsetelte a kismama a nagy napra visszaemlékezve.

Bár nem igazán terveztek el semmit az esküvő előtt, végül úgy gondolták, mégis megadnák a módját annak, hogy végre összeházasodnak. Edina elárulta, három nappal a dátum előtt keresett menyasszonyi ruhát, foglalt időpontot sminkeshez, fodrászhoz, sőt, akkor mentek el gyűrűt is venni. Végül az utolsó pillanatban szervezték le azt is, hogy egy estebéddel zárjk a napot, hogy együtt tudjon ünnepelni a szűk család.

Nem engedtük el a nagy lagzit sem!

– hangsúlyozta az édesanya.

Edinát földöntúli örömmel tölti el, hogy G.w.M felesége lehet: elmondása szerint ez fordítva is így van. Hiába stresszelhetnének rengeteget, mégis képesek egymást megnyugtatni. A barna szépség, aki a rapperben találta meg a legnagyobb támaszát, kiemelte: az a legfontosabb, hogy szeretik egymást. Igaz, azt sem tagadja, mennyire megviseli, hogy ennyi negatív vélemény zúdul rájuk:

„Nemrég még a kórházba is bevitt Márk, mert azt hittük, baj van, de szerencsére mindent rendben találtak. Valószínűleg a sok stressz volt a probléma forrása... Mindezek ellenére sem tudok haragudni, csakis sajnálatot érzek a gyarló és rosszindulatú emberek iránt. Márkkal pedig csak még jobban összekovácsolnak minket a nehézségek, úgyhogy egészen felesleges áskálódni. Csak annyit szeretnék, hogy hagyjanak végre boldognak lenni, és szívből kívánom, hogy mindenki más is az legyen” –mondta.