Tóth Andi és Andrei Mangra újra együtt
2023-05-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Andrei Mangra nem tudta kihagyni a lehetőséget, hogy ha csak egy nap erejéig is, de Tóth Andival legyen. A táncos annyira megszerette az énekesnőt, hogy Floridából hazatérve egyből hozzá vezetett az útja.

Tóth Andi és Andrei Mangra annyira egymásra találtak a Dancing with the Stars második évadának forgatása alatt, hogy elmondásuk szerint életre szóló barátság köttetett kettejük közt. A páros mindkét tagja rendkívül tehetséges táncos, így a tavalyi, harmadik széria döntőjét sokan csak a visszatérésük miatt várták. Együtt mindig képesek felrobbantani a parkettet, viszont egy ideje már nem tudtak találkozni, mert Andrei külföldre költözött néhány hónapra.

A duó most azonban visszatért, a rajongóik legnagyobb örömére, ugyanis a táncművész egy napra hazalátogatott. Hiába csak egy nap, így is kihasználta, hogy Andival és a barátaikkal lehet, el is mentek egy étterembe közösen ünnepelni. Az énekesnő hatalmas mosollyal az arcán jelentkezett be Andrei oldalán az egy napig megnézhető Instagram-sztorijában.

Elhoztam a bandát vacsizni!

– jelentette ki büszkén, majd a következő képkockán már az látszódik, ahogy tűzijátékos menüt szolgálnak fel nekik.