Tóth Andi és Andrei Mangra egymásra találtak
2021-10-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Előző szombaton elstartolt a Dancing with the Stars második évada, az este talán egyik legjobban várt produkciója Tóth Andi és Andrei Mangra tánca volt. A páros között elképesztő volt a kémia és a zsűritől rengeteg dicséretet kaptak.

Most együtt adtak interjút a TV2-nek, amelyben többek között azt is megosztották, hogy az előző heti táncuk sikerét annak köszönhetik, hogy megismerkedésük óta négyszer-ötször is próbáltak egy héten. Ám Andrei Andi változásairól is beszélt.

Andrei úgy véli ugyanis, hogy az énekesnő sokat változott és az első táncnál kordában tudta tartani az energiáit és azt is megértette, hogy profi táncos pontosan mit szeretne látni.

"Folyton-folyton keresi a választ, hogy mit kell csinálni, hogy kell csinálni, hogy azt elő tudja adni" -nyilatkozta Andrei, aki szerint Andi az előadáshoz szükséges energiákra a műsor reggelén talált rá.

"Tulajdonképpen én egy nyugodt ember vagyok általában, de kell is nekem az, hogy biztonságban érezzem magam és le tudjak nyugodni tényleg. Andrei mellett tényleg azt tudom mondani, hogy nyugodt vagyok. Tudom, hogy ő itt van, együtt mi csináljuk a dolgunkat, bízhatok benne, ő bízhat bennem, ez egy kölcsönös kapocs"- tette hozzá Andi.

Forrás: Blikk