Tönkrement házasságáról vallott Szabó Zsófi
2024-07-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sosem hallott titkokat árult el a magánéletéről Szabó Zsófi. A Mokka műsorvezetője Lékai-Kiss Ramónának, a TV2 Titkok Ramónával műsorvezetőjének mesélt őszintén az életéről, érzéseiről és arról, miért döntött úgy, hogy az RTL-től visszatér az anyacsatornájához. De szóba került az is, hogy már gyerekként megtapasztalhatta, milyen ismertnek lenni.

– A változás annyira természetes és magától értetődő a civilek esetében, nálunk, tévéseknél ez olyan „Huh, átigazolt, átment!” Nálam ez azért extrább, mert én visszajöttem, tehát két igazolást is magam mögött tudhatok, és ha őszinte akarok lenni, akkor jó sok éve nem éreztem magam a helyemen az előző csatornámnál. Sokan kérdezték, hogy miért nem a Mokkánál vagyok? Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de szerintem én ezt bemanifesztáltam – mondta a műsorban Szabó Zsófi, aki nagyon jól érzi magát a TV2-nél, és sokszor érzi az összetartást, a családias hangulatot.

Ismert ember lányából ismert ember

Apropó, család: Zsófi az édesapja, Szabó Gyula színművész révén hamar megtapasztalta, milyen egy ismert ember élete, ám gyerekként főként csak a hírnév jó oldalát látta, az árnyoldalait csak ritkán tapasztalta meg.

A tanárok egy része engem nagyon imádott, kivételeztek velem, a másik részük nagyon utált, megszívtam! Szeretném, ha az én gyerekemmel egyik sem fordulna elő, hanem ugyanolyan értékű gyerek lenne, mint a többiek. Ezt a terhet nagyon nehéz cipelni egy gyereknek

– fogalmazott, hozzátéve, hogy számára mindig örömet jelentett az, hogy az édesapja gyermeke.

– Én arra voltam a legbüszkébb, hogy Szabó Gyula lánya vagyok, ez egy csodálatos dolog. Gyönyörű, teljes és tartalmas gyerekkorom volt. Azóta felnőttem, most arra vagyok a legbüszkébb, hogy Kis Mendel anyukája vagyok

A figyelem, ami egy ismert ember lányaként rászegeződött, megfelelési kényszert okozott nála és terhes volt számára. Rengeteg szakkörre hordták a szülei, de egy idő után besokallt.

– Én ebből nagyon ki akartam törni. Aztán rátaláltam a lovaglásra, a természet erejére, hogy csak én vagyok és a ló, nem néz senki. Lovas akartam lenni. Kimentem Németországba, lovas lettem, majd jött a telefon a TV2-től, hogy lenne egy szerep – emlékezett arra, amikor 2009-ben megkapta a Jóban Rosszban című napi sorozatban Betty Tanakis szerepét.

A hírnév ellenére Zsófi egyáltalán nem szeret szerepelni, inkább elviseli, amikor fotózzák, kérdezgetik őt, mert ebben nőtt fel. A nyugalmat viszont az az időszak hozta, amikor megismerte a volt férjét, Kis Zsoltot, akivel 2021-ben, öt év házasság után döntöttek a válás mellett.

– Mi nagyon jóban vagyunk, anyucika, apucika, és azt hiszem, jól döntöttem, amikor megfogalmazódott bennem, hogy tőle szeretnék gyermeket. Ő nagyon jó apuka, pont ma reggel, az oviba menet mondtam a kisfiamnak, hogy az apukáját mindig nagyon fogom szeretni, mert neki köszönhetem őt, Mendel az én ajándékom. Szerintem nagy dolog felülkerekedni a sértettségen, a fájdalmon és nem köpködni egymásra. Mi nagyon szorosan fogjuk egymás kezét – mondta az édesanya, hozzátéve, hogy rengeteget küzdött a házassága megmentéséért.

Nagy hiba lenne szülőként úgy, hogy van közös gyerek, nem megpróbálni megmenteni egy házasságot. Megrázós típus vagyok, akkor nézek ki a legjobban, amikor a legrosszabbul vagyok. Olyankor minden este sírok. Egyszer anyukám mondta, hogy mindig talpra állok, nagyon erős vagyok.

Próbálta megmenteni házasságát

Hogy ki zárta le a házasságot, arról Zsófi nem szeretett volna beszélni, ám azt elmondta, hogy mindketten megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat.

Anyaként nem gondolkodik azon, mi legyen a kisfiából, ha nagy lesz, nincsenek nagy elvárásai.

– Nekem ő akkor is jó lesz, ha nem a legjobb lesz valamiben. (...) Próbálok egyensúlyt teremteni a munkám és az anyaság között és köszönöm az anyukámnak, hogy ezt lehetővé teszi nekem. Nagyon katonás az anyukám, de neki köszönhetem, hogy ma olyan vagyok, amilyen – vallotta be mosolyogva.