Sárközi Ákosék az ötödik házassági évfordulóját ünnepelték
2024-07-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sárközi Ákos és felesége, Évi nemrég ünnepelték az ötödik házassági évfordulójukat, de még mindig nem jutottak el nászútra. A Michelin-csillagos séf és párja ugyanis az elmúlt időszakban az otthonuk felújításával és a munkájukkal voltak elfoglalva, ami nem kis kihívást jelentett számukra. Bár az építkezés okozott feszültségeket, a kapcsolatuk továbbra is harmonikus.

Sárközi Ákos és felesége, Évi harmonikus házasságban élnek, a séf pedig már többször is elmondta, hogy a kedvesét az álomnőjének tartja. A pár nemrég ünnepelhette az ötödik házassági évfordulóját, de sokakat meglephet, hogy a nászútjukra öt év alatt sem került sor, és egyelőre nem is jósolható meg, mikor tudnak erre időt szakítani.

A Konyhafőnök zsűritagja tavaly nagy fába vágta a fejszéjét a nejével, hiszen úgy döntöttek, felújítják az otthonukat. Bár az elképzeléseiken többször is módosítaniuk kellett, lassan, de biztosan minden a helyére került, és ma már csak a belső dizájnon kell dolgozniuk.

– Attól, hogy nem ettük meg egymást a feleségemmel, még nagyon vártuk, hogy a felújítás végére érjünk. Talán már beszélhetek múlt időben. A házból eltűntek a mesteremberek, rend van és tisztaság. Évi már csak a belső dizájn kialakításával foglalatoskodik – árulta el Sárközi Ákos, aki tisztában van vele, milyen nehéz helyzetben voltak, ám ez sem tépázta meg a kapcsolatukat.

– Áldatlan állapotok voltak. Hónapokig nem volt konyhánk, csak hogy egy dolgot említsek... Évivel azt tartottuk a legfontosabbnak, hogy először a gyerekek szobái legyenek meg, mind a hárman el tudjanak vonulni, ha kell, aztán majd jövünk mi. És végtére is jó volt nekünk a matrac, főzés helyett meg rendeltünk – emlékezett vissza a séf, aki a családjával a tavalyi év vége felé költözhetett be az álomházba.

– Tudom, most már, hogy túl vagyunk a nehezén, nagy a szám. Nem tagadom, volt, hogy tele volt a hócipőnk, hogy feszültek voltunk, de szó sincs arról, hogy ez bármilyen formában nyomot hagyott volna a házasságunkon – fogalmazott Sárközi.

A Michelin-csillagos séf és párja az utóbbi években szinte meg sem állt a munkával, és még most is rendkívül elfoglaltak, ezért Sárközi a mai napig adós a nászúttal.

– Túl sok a feladat, a kötelesség. Az viszont nem volt kérdés, hogy meglepem egy romantikus vacsorával, és hogy az estét kettesben töltjük. Borzasztóan nagy szükségünk volt erre. Aztán egyszer majd mindent bepótolunk – mondta a séf.

Sárközi Ákos a lapnak azt is elárulta, hogy a munka és a ház mellett a gyerekekre is sok energiát fordítanak, különösen most, hogy Zsófi lányuknál már a fiúk is láthatáron vannak.

Bokszra fel!

Mint arról korábban beszámoltunk, a séf hamarosan a Sztárboxban is megméretteti magát. Az RTL egyik legkedveltebb műsorának új évadában a férfiak könnyűsúlyú kategóriájában veszi majd fel a bokszkesztyűt többek között olyan hírességekkel együtt, mint Dóra Béla, Horváth Tomi, Miller Dávid vagy Varga Viktor

„Izgalmas utazás ami most következik az életemben. A mai naptól hivatalosan is elmondhatom, hogy a Sztárbox egyik versenyzője lettem. Bízom benne, hogy a kitartásom és az elszántságom a segítségemre lesz a mérkőzések alatt. Sosem bokszoltam, de a sport mindig is része volt az életemnek. Tanulni és fejlődni szeretnék, így minden tőlem telhetőt megteszek majd, hogy sikeresen tudjam tartani a tempót a többiekkel ”– írta Sárközi a közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

Hamarosan kiderül, hogy a súlycsoporton belül kik és mikor csapnak össze, a csatorna ígérete szerint pedig a jövő héten bemutatják a férfi középsúly versenyzőit is.