Balogh Edina és Szabó Simon összeköltöztek
2024-07-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Balogh Edina és Szabó Simon tavaly júliusban ismerkedtek meg a TV2 Farm VIP forgatásai során. A két színész idővel egymásra talált, és ma már boldog párkapcsolatban élnek, sőt, össze is költöztek. Ám a pár egyelőre kétlaki életét él, de így is megragadnak minden pillanatot, hogy együtt lehessenek. Most betekintést engedtek a mindennapjaikba.

A főváros közelében, egy kertvárosi részen éldegél kertes házban Balogh Edina és Szabó Simon. A szerelmeseknek Budapesten is van egy bázisuk, ami nagyon fontos a színész gyerekei miatt, akik ott járnak iskolába. Szabó Simont nehezen lehetett kirobbantani Budapest szívéből, ám most már ő is úgy érzi, hogy az új otthonukban olyan, mintha állandóan nyaralnának.

– Egyből beleszerettünk, nem volt kérdés

– mesélte Szabó Simon a házzal kapcsolatban.

Bár Balogh Edina szerint a házban félkész állapotok uralkodnak, valójában meseszép lett, és egy kandalló, valamint zongora is található benne. A lakás falait a színésznő festményei díszítik.

Balogh Edina számára pedig a külön boldogság, hogy a párja jártas a konyhában.

Egyszerűen imádom, hogy Simon tud főzni. Annyira jó, amikor együtt sütünk-főzünk, közben a gyerekek szaladgálnak körülöttünk.

Ezért nem adják fel a fővárosi életet

– Simont a gyerekei miatt nagyon köti a belváros, ők ott járnak iskolába, különórára, edzésekre, nehéz lenne innen hozni-vinni őket. Plusz nagyon fontos neki is az az idő, amit hárman töltenek együtt – mesélte a lapnak Balogh Edina, aki hozzátette: a kétlaki élet elég sok melóval jár, de egyelőre ez a legjobb megoldás, amit ki tudtak találni.

Egy másik nagy lépés a pár életében, hogy a gyerekeik már megismerték egymást, és jól kijönnek. A színésznő szerint hasonló vérmérsékletűek. A pár már egy közös nyaralást is lefoglalt, ám előtte kettesben ruccannak el Olaszországba, hogy megünnepeljék az első évfordulójukat.

– Nem foglaltunk szállást, spontánok leszünk. Ha pedig nem találunk, elég nagy az autó, elalszunk abban is – mondta a színész.

Szabó Simon édesanyja pedig nem félt megkérdezni, hogy a fia mikor veszi feleségül Balogh Edinát. A színész szerint a kérdésbe mindketten belepirultak kicsit, ugyanakkor jelenleg ez a téma nincs napirenden közöttük, nem tudják, mit hoz a jövő