Tombol a feszültség Meghan és II. Erzsébet királyné között
2020-03-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A főnemesi kötelezettségeitől visszalépő Harry (35) még a múlt héten megkezdte végső feladatainak teljesítését, és hamarosan a neje, Meghan hercegné (38) is csatlakozik hozzá, de a Times értesülése szerint az újdonsült anyuka erre az öt napra nem hozza magával a kisfiát – a királynő és férje nagy bánatára. A kilenc hónapos Archie Kanadában marad a sussexi hercegi pár dajkájával és Meghan barátnőjével, Jessica Mulroney-val.

 

– II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg nagyon szomorú volt, amikor Meghan hercegné döntéséről értesültek – árulta el a Times udvari informátora. Az alkotmányos monarchia uralkodójának aggodalma érthető, hiszen idén még nem látták a dédunokájukat, mondhatni, Meghan elzárja előlük a kisfiút.

Mintha ez a bosszúság nem lenne elég, az is a hét végén szivárgott ki, hogy a hollywoodi sztárból lett brit hercegné visszavágyik a kamera elé.

– Meghan azzal bízta meg régi ügynökét, Nick Collinst, hogy olyan szerep után nézzen, amelyben egy csapat tagja lehet, például egy szuperhősöket felvonultató produkcióban – árulta el a Daily Mail forrása, akinek feltételezése szerint a hercegné egy következő Disney-Marvel képregénymoziban léphet akcióba.

Az pedig már szinte mellékes, hogy Archie távoltartása plusz 50 ezer fonttal, azaz 20 millió forinttal fogja terhelni a királyi kasszát, mert ketté kell osztani a hercegi sarj és anyukája kiemelt védelmét.

– Meghan komoly fejfájást okoz a londoni kiruccanásával. Költséges napok várnak ránk, főleg most, amikor a sussexi hercegi pár miatti kiadások górcső alá kerültek – magyarázta a Sun riportjában egy bennfentes.

Diana hercegné (†36) kisebbik fiát az utóbbi időben sok kritika érte, hogy környezettudatos szemléletet hirdet, miközben magánrepülővel utazik. A jelek szerint Harry elfogadta a kritikát, menetrend szerinti járattal repült Nagy-Britanniába és a skóciai Edinburghbe vonattal érkezett.

Forrás: Blikk