Tomán Szabinával való kapcsolatáról vallott Árpa Attila
2022-12-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Árpa Attila hat évvel ezelőtt vált el a feleségétől Tomán Szabinától, akitől az immár 15 éves lánya, Amira is született. A színész, aki A Nagy Ő című műsorban keresi a szerelmet, most elárult pár érdekességet a volt feleségével való kapcsolatáról.

November 14-én rajtolt el A Nagy Ő, amelyben a színész a jelentkező hölgyek közül választja ki azt az egyet, akivel talán a közös jövőt is el tudja képzelni. Attila életében azonban a mai napig vannak kiemelt szerepet betöltő hölgyek. Közülük az egyik mindenképpen a volt felesége, a sikeres üzletasszony, Tomán Szabina, akivel 12 évig voltak együtt, amely idő alatt egy közös lányuk is született.

Szakításuk részleteiről a színész tavaly mesélt a Blikk+Győzőben:

„Megváltoztunk már egy idő után, hiszen tizenkét évről beszélünk. Egyszer csak azt vettük észre, hogy már nincs igazán mit mondanunk egymásnak. Kiszerettünk egymásból, igazából csak ennyi történt. Mind a ketten vagyunk annyira romantikusak és érzelmi emberek, hogy úgy gondoltuk, nem fogunk belefásulni egy olyan párosba, ahol szerelem már nincs, de ott a gyerek, a közös ház, és rutinból, megszokásból, kényelemből együtt maradunk” – mesélte akkor Attila, aki most A Nagy Ő kapcsán elárulta, tényleg lát esélyt arra, hogy egy ilyen műsorban találja meg a szerelmet, hiszen a gyermeke anyjával sem úgy néztek egymásra a kapcsolatuk elején, hogy ásó, kapa, nagyharang, jöhet a lagzi...

Attila elmondta, eredetileg Szabina is csak egy egyéjszakás áldozat lett volna, akit azért szemelt ki magának, mert a kifutón neki volt a leghosszabb combja.

"Tény és való, hogy amikor megláttam, valóban nem gondoltam volna, hogy gyerek és házasság lesz, de szerintem ezzel ő is így volt. Egyébként nem hiszek a társkeresőkben, sajnos, csak rossz tapasztalataim vannak róla. Hogy a szereplést komolyan gondoltam-e, vagy sem? Reménnyel telve indultam neki. Az pedig, hogy megtalálom-e a szerelmet, a műsorból kiderül"– mondta most a Borsnak Árpa, aki elárulta azt is, nagyon büszke arra, hogy exfelesége sikeres üzletasszonyként vezeti a vállalatát.

„Azt gondolom, ez csak a bizonytalan férfiak önértékelését képes aláásni. Ők általában két dolgot tesznek: vagy lehúzzák a saját szintjükre a partnerüket azzal, hogy degradálják a sikereit, leépítik az önbizalmát, vagy megcsalják egy olyan nővel, aki mellett igazi férfinak érezhetik magukat. Nekem nemhogy nem sérti az egómat, hanem minél sikeresebb egy nő, én annál büszkébb vagyok” – hangsúlyozta Árpa.

Attila a volt feleségével, Szabinával még a műsor alatt is tartja a kapcsolatot, hiszen az üzletasszony, akinek saját életmódprogramja is van, gondoskodik arról, hogy minél egészségesebb, tápanyagban gazdag ételeket fogyasszon a sármos színész.

"A volt feleségem része a múltamnak, és mint a gyermekem anyja, a jelenemnek is…" – mondta az élő TikTok-videóban a színész, aki számos olyan kérdést kap a közösségi felületeken, amelyeknek az exfelesége áll a középpontjában, akivel boldog szülei közös gyermeküknek, Amirának.