Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 11 év után szakítottak
2021-09-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vége Tolvai Reni és Kállay-Saunders András tizenegy éve tartó szerelmének – tudta meg a Blikk. A két énekes a Megasztár 5. színfalai között szeretett egymásba. A sokáig álompárként emlegetett popsztárok információink szerint nincsenek már együtt, most a karrierjükre koncentrálnak.

 

Az utóbbi időben a közösségi oldalaik is azt tükrözték, hogy valami nincs rendben köztük: András új hajjal sokkolta rajon­góit, ami a változás jele, Reni pedig kétszer vakációzott Saunders nélkül, és míg korábban néha megosztottak egy-egy közös fotót, fél éve egyet sem. Korábban egymás új dalait, sike­reit is előszeretettel megosztották, az elmúlt hónapokban eltűntek a képek alatti lájkok és az egymásnak szánt kedves kommentek – ez mind arra utalhat, hogy véget vetettek kapcsolatuknak.

– Nem tudom cáfolni ezt az információt – kapta  Blikk a választ az énekesnő közvetlen környezetéből, ám sem Tolvai Reni, sem Kállay-Saunders nem volt nyitott arra, hogy bővebben nyilatkozzon a szakításról, illetve, hogy miért lett vége a több mint egy évtizede tartó szerelemnek.

A környezetükből származó információk szerint a döntés nem volt egyszerű, s jó ideje érlelődött.

A két énekes életében az elmúlt években több olyan sorsfordító dátum is volt, amely arra késztette, hogy számvetést készítsen. András tavaly töltötte be a harmincötöt, Reni idén tavasszal a harmincat, és tavaly ünnepelték kapcsolatuk tizedik évfordulóját is. Alighanem ez is hozzájárult a sorsfordító döntéshez.

– Ilyen dátumok alkalmából mindenki átgondolja az életét, sokan teszik fel a kérdést, hogyan tovább, a pandémia pedig csak rásegített erre. Nagyon szerették egymást, de az utóbbi időben inkább már csak a megszokás tartotta őket együtt, hiszen tíz éve számíthattak egymásra – árulta el egy ismerősük, aki szerint Tolvai Reni utóbbi időben tapasztalható, látványos külső változása már e folyamat része volt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kállay Saunders (@kallaysaunders) által megosztott bejegyzés


– Egy tizenhét kilós fogyás, egy ilyen jelentős átalakulás sokszor a belső átalakulást is kifejezi. Reni egyszerűen elkezdett másra, többre vágyni – mondta a Blikk informátora, aki szerint a szakításban talán annak is része van, hogy bár az énekesnő gyereket még nem akart, de szerette volna, ha a párja feleségül veszi.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TR (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés


– András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk... Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én nagyon bízom benne, viszont semmilyen presszionálást nem szeretnék felé – nyilatkozta a ZSHOWtime című műsorban tavasszal, nem sokkal a születésnapja után Reni, aki a jelek szerint hiába várt.

Forrás: Blikk