Újabb részletek derültek ki Vajna Timi párkapcsolatáról
2021-09-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Izgalmas időszak előtt áll Vajna Tímea! Szerelmével, akivel nemrég el is jegyezték egymást, belevágtak a babaprojektbe. Az özvegy egy közeli ismerőse szerint Timi most újra kivirult Zoli oldalán.

 

– Igaz, nehezen hozta meg a döntést, de végre belevágott Zolival a családalapításba, ami igazán boldoggá teszi – árulta el lapunknak Tímea egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse, akitől azt is megtudtuk, hogy Andi Vajna halála óta nehezen találta önmagát az özvegy.

– Sokat szenvedett a gyásztól, de az anyaság gondolata új reményt ad neki a boldogságra. Nehéz út áll előtte, de Zolira, ahogy eddig is, most is támaszkodhat. Timi tudja, hogy biztonságban van mellette, ezért is mert belevágni a mesterséges megtermékenyítésbe – tette hozzá. Az özvegy nemrég átesett egy endometriózis- és petefészekciszta-eltávolító műtéten, illetve kétszer le is szívták a petesejtjeit.

 

– Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, a nyugalmamat a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan három éve folyik. Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet… (biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom). Soha nem szülnék érdekből... Nekem sokkal fontosabb a pici lelke, és hogy szerető családba szülessen, valamint nekem is endometriózisom van, és a ­stressz sajnos egyéb más dolgokat is okozott. Mindennek szépen eljön majd az ideje, ha már így alakult az életem – írta korábban közösségi oldalán.

Forrás: Blikk