Helyszínötletek első randihoz, amivel jó benyomást kelthetsz
2021-09-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Megismerkedtél valakivel a neten, akit nagyon érdekesnek találsz és úgy tűnik, hogy megvan köztetek az a bizonyos szikra? Akkor már csak egy tökéletes első randi kell, hogy egy igazi párkapcsolat is kialakulhasson a dologból. De hová szervezd ezt az első alkalmat, hogy igazán emlékezetes legyen?

Összegyűjtöttünk néhány helyszínötletet, amelyekkel biztosan nem lőhetsz mellé!

Vacsora helyett reggeli

Ki mondta, hogy randizni csak este lehet? Ráadásul egy kellemes, napindító reggeli kevésbé formális és kötött, mint egy szokványos éttermi vacsora. De még az is előfordulhat, hogy a nap további részét is együtt töltitek majd!

Kedvenc helyed a városban

Mindenkinek van egy kedvenc helye a lakóhelyén. Mutasd meg, hogy milyen igaziból egy olyan helyszínen, ami a leginkább közel áll a szívedhez. Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor nyitottabb és magabiztosabb is leszel.

Séta a parkban

Unalmasnak hangzik? Pedig nem az. Főleg, ha egy vibráló, energikus helyet választasz, mint egy forgalmas park vagy egy városközpont.

Szabadulószoba

Ma már számtalan lehetőség között válogathatsz, ha elég bátor vagy egy ilyen programhoz. A közös cél már egy pillanat alatt párrá kovácsolhat Titeket, és garantáltan nem fogytok ki a beszédtémából sem egy darabig.

Ezt is olvasd el! - Mit viselj az első randin? Útmutató hölgyeknek

Főzzetek együtt

Vagy süssetek, esetleg készítsetek csokoládét. Keressetek egy főzőkurzust a közelben, ahol kipróbálhatjátok magatokat, közben jobban megismerhetitek egymást és még jól is fogtok szórakozni.

Közös kutyasétáltatás

Ha mindketten odavagytok az állatokért, és minden estét a kutyátok sétáltatásával töltötök, akkor miért ne mehetnétek együtt. A kutyák jó beszédtémával szolgálnak, így nem kell tartanotok attól a bizonyos kínos csendtől sem. Ha pedig mégsem alakulna jól az első randi, akkor legalább egy jót levegőztetek.

Az ötletek tárháza kimeríthetetlen. Csináld azt, ami igazán Te vagy, és amiben leginkább kedvedet leled. Egy olyan helyszínen, ahol otthon érzed magad, sokkal vonzóbb lesz még a kisugárzásod is. Ráadásul egy közös érdeklődési pont szorosabb köteléket von két ember közé, amiből ki tudja mi lehet még.