Titokban összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck
2022-07-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Jennifer Lopez énekesnő áprilisban jelentette be, hogy Ben Affleck megkérte a kezét, még fotót is posztolt hatalmas zöld gyémántgyűrűjéről. A boldog pár pedig nem húzta sokáig a jegyben járást, szombaton ugyanis hivatalosan is férj és feleség lettek.

 

A sztárpár 2004-ben már majdnem kimondta a boldogító igent, de akkor váratlanul szakítottak és ennek következtében meghiúsult az esküvő. Ezúttal ellenben eljutottak az oltárig, és a hivatalos házassági dokumentumok szerint július 16-án összekötötték az életüket. A jegyzőkönyv szerint tehát szombaton kötötték össze az életüket és a törvényes nevükön írták alá: Benjamin Geza Affleck és Jennifer Lynn Lopez szerepel a papírokon.

A most már házas szerelmespár úgy érezte, nem szükséges nagy felhajtást keríteni az esküvőnek, és próbálták titokban tartani az örömteli eseményt. A TMZ azonban megtudta, hogy Las Vegasban, pontosan valahol a város melletti sivatagban tartotta a ceremóniát, de csak a közeli barátokat hívták meg, a sajtót pedig egyáltalán nem értesítették.

Az énekesnő minden bizonnyal felvette újdonsült férje, Ben Affleck vezetéknevét, ugyanis friss hírlevelében már Mrs. Jennifer Lynn Affleck néven mutatkozott be.

Az énekesnő nem sokkal az esküvőjük után egy újabb hírt közölt a rajongókkal. Hírlevelében, az On the J. Lo-ban ugyanis új nevével, Mrs. Jennifer Lynn Affleckként jelentkezett be és így hivatkozott magára. A közösségi oldalain viszont még mindig a leánykori neve, a Jennifer Lopez van feltüntetve.

Amikor Ben Affleck az éppen fürdőkádban ülő énekesnőnek feltette a nagy kérdést, aki alig hitte el, hogy 20 év után újra egymásra találtak. J.Lo a lehető legszebb esküvőnek nevezte az Afleckkel kötött házasságát.

"Megcsináltuk. A szerelem gyönyörű. A szerelem kedves. És kiderült az is, hogy a szerelem nagyon türelmes. Húsz éve türelmes"– írta közösségi oldalán a gyönyörű énekesnő.

A rajongók rettentően örültek, amikor meglátták, hogy kedvencük felvette Ben Affleck vezetéknevét, és rengeteg gratuláló üzenetet küldtek a boldog párnak – írja a Pinkvilla.

Forrás: Blikk