Szily Nórára ismét rátalált a szerelem
2022-07-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szily Nóra végre nincs egyedül: elárulta, egy ideje foglalt a szíve, Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában vallotta be, hogy egy társkereső oldalon találta meg a párját.

 

„Én egy bújós vagyok, egy cirógatós, egy huncut vagyok. Az a nő, aki egyébként helyt képes állni az életében, és teszi a dolgát, és kontroll alatt tart mindent, és a vállán elviszi, amit el kell, de bennem ott él az a kamaszos lány, aki szeret kézen fogva sétálni, aki szeret valakinek a szemébe nézni, aki szereti, ha megfogják a kezét és megpuszilják vagy megölelik, vagy minőségi időt eltölteni, órákig beszélgetni, együtt zenét hallgatni, közös élményeket átélni” – mondta.

Nóra azt is elárulta, hogy egy közeli barátja javaslatára regisztrált egy társkereső oldalra. Kiderült, nagyon jó döntés volt, hiszen most sugárzik a boldogságtól. A közösségi profilján szívesen meg is osztja a legszebb pillanatokat.

„Sokan kétkedve fogadták, hogy egyedül van Szily Nóra” – mondta az újságíró, aki hozzátette: az ismertség ellenére soha nem volt rossz tapasztalata az internetes párkereséssel. Elárulta, sokan azt hitték, új könyvet ír, ahhoz gyűjt élményeket a világhálón keresztül.

Forrás: Blikk