Titkok, amelyeket a nők elhallgatnak a párjuk előtt
2022-06-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Abban mindenki egyetért, hogy egy komoly és hosszú távú kapcsolat csak őszinteségre és bizalomra alapozható. Mindenhol és mindenki a nyílt kommunikációt hangsúlyozza. Ezzel nincs semmi gond, és természetesen így igaz. De itt jön egy aprócska „de”. A párkapcsolathoz két ember kell, és sajnos egyikünk sem tökéletes. Titkai legalábbis mindenkinek vannak. Még azoknak is, akik ezt nem vallják be. Legyen szó férfiakról vagy nőkről, mindkét nem esetében találunk rejtegetni valókat.

De vajon milyen titkaik lehetnek a nőknek, amelyeket még a párjuk előtt is 7 lakat alatt őriznek?

Pénz

Függetlenül attól, hogy a férfi-e a családfenntartó, vagy külön kasszát vezetnek, elég gyakran fordul elő, hogy a nők nem mondják el a színtiszta igazat egy-egy pénzügyi kérdésről. Csak gondoljunk bele, Te minden esetben be merted vallani, hogy pontosan mennyibe is került az épp aktuális szerelem táska? Persze, hogy nem. És mindezt csupán azért, hogy a béke megmaradjon.

Természetesen olyan esetek is előfordulnak, hogy a nő titkos bankszámlát tart fenn arra az esetre, ha esetleg a kapcsolat megszakadna, és egyedül maradna.

Intimitás

Mindenki azt mondja, hogy nem ez a legfontosabb, mégis elkerülhetetlen, hogy mindkét fél számára testileg is kielégítő legyen egy kapcsolat. Sajnos a mai napig tabutéma, és a nők inkább hazudnak a konfliktusok, és a szakítás elkerülése érdekében.

Ez is érdekelhet! - Hogyan nyílj meg őszintén a párod előtt?

Egészség

Meglepő, hogy a férfiak mennyire nincsenek tisztában a párjuk egészségügyi problémáival, főleg, hogy a nők nem is szeretnek ezekről nyíltan beszélni. Nem akarják, hogy a férfi aggódjon, pedig ezzel elvágják annak a lehetőségét is, hogy a párjuk támaszt nyújtson számukra.

Számolj le a titkokkal!

Hidd el, a titkok nem vezetnek sehová. Ha hosszú és boldog párkapcsolatot szeretnél, akkor fontos az őszinteség, és hogy egymás előtt ne legyenek tabu témáitok.