Tippek második randihoz – Hogyan nyerd el a szívét?
2022-03-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Köztudott tény, hogy a második randi mindig nehezebb. Az elsőre még úgy mész el, hogy nincs vesztenivalód, ha összejön, szuper, ha nem, akkor szereztél egy újabb tapasztalatot, és keresgélsz tovább. De egy második találkozón már nagyobb a tét, különösen akkor, ha szimpatikus számodra a másik fél, és szeretnél folytatást. Még alig ismeritek egymást, és nem tudhatod, hogy ő mit gondolhat rólad, ezért mindent be kell vetned, hogy elnyerd a szívét. De hogyan?

Az alábbi tippjeink segíthetnek Neked is abban, hogy az a bizonyos második alkalom felejthetetlen és pozitív kimenetelű legyen.

Ne akard „kijavítani” az elsőt!

Második randira hívott? Szuper! Bizonyára Te is szimpatikus voltál számára, és érdemesnek talált arra, hogy tovább ismerkedjetek. Tartsd ezt észben, és még véletlenül se kezdj el azon gondolkozni, hogy mit csináltál „rosszul” az első alkalommal. Ne a második randin próbáld meg „kijavítani” vagy kimagyarázni a korábbi esetleges bakikat. Azon már túl vagytok, és biztosan nem voltak fontosak, mert különben vissza sem hívott volna.

Tervezd meg a napod!

A legegyszerűbben úgy űzheted el a következő találka miatt érzett stresszt, ha eltereled a figyelmedet és inkább eltervezel mindent. Keresd elő a második legkedvesebb ruhádat, találd ki, hogy milyen frizurát készítesz, és nézz utána, hogyan jutsz el a randi helyszínére. Egyetlen dolgot ne csinálj: ne gondold túl a dolgokat és véletlenül se gyárts mindenféle alaptalan összeesküvéselméletet.

Ez is érdekelhet! - 10 jel, ami alapján igent mondhatsz egy második randira

Ne terítsd ki előre minden lapodat!

Tartsd észben, hogy még alig ismeritek egymást, hiába a vonzalom, legyél óvatos. A második randi még bizonyos szinten formális, épp csak elkezdtetek közeledni, épp csak elkezdtek megnyílni. Nem most van még itt az ideje annak, hogy kiteregesd a szennyest, és megoszd vele az összes múltbéli hibádat és ballépésedet.

Haladj lassan, és tartsd nyitva a szemed!

A második randin még nem vagytok olyan viszonyban, hogy jogosultságod lenne kritizálni, ha esetleg nem úgy viselkedik, ahogyan elvárnád. Pont ezért ne siess el semmit, csak hagyd, hogy minden menjen a maga természetes útján.

Még ne zárd be a lehetőségeket!

Egy ismeretség elején még teljesen normális, ha esetleg több vasat tartasz a tűzben. Amíg nem vagy biztos a dolgodban és a partneredben, addig semmi szükség arra, hogy például letöröld magad egy társkereső oldalról, vagy hogy visszautasítsd más közeledését, egy bizonyos határig. Ne felejtsd, egy életre szóló társat keresel, akit nem lehet kiválasztani és eldönteni egy perc alatt.

Próbálj a földön maradni!

Hiába az elején elhangzó szép ígéret, ha nincs mögötte szándék. Egy félig vadidegennek nem kell elhinned mindent, maradj a realitások talaján. Figyelj oda a viselkedésére, minden megnyilvánulására, és értékeld, hogy tényleg olyan tökéletes-e számodra, mint ahogy elsőre tűnt. Sajnos az emberek nem változnak, és hidd el, Te sem fogod tudni „jobbá” tenni. Sőt, sem egy esküvő, sem egy gyerek nem fog a problémákon segíteni.