Távszerelem
2016-06-23  /  Szerző:   /   Szerelem A következő cikkben Tündi & Krisztián sikertörténetével ismerkedhettek meg, amit a randivonal.hu oldalnak köszönhetnek!

sikertörténet

A párommal két éve, májusban ismerkedtünk meg a Randivonalon. A különlegessége a kapcsolatunknak, hogy én Budapesten éltem addig, amíg Krisztián Kaliforniában.
Egy hét levelezgetés után skype-olni kezdtünk és 2 héten belül már meg is vette Krisztián a Budapestre szóló repülőjegyét, hogy személyesen is találkozhassunk.
2012. június 7-én láttuk egymást először a Liszt Ferenc repülőtéren. Az érzés, hogy átutazta értem a fél világot leírhatatlan volt. 5 csodálatos napot töltöttünk együtt, és miután visszautazott Amerikába, mindketten tudtuk, hogy ennek lesz folytatása.

Augusztusban én utaztam ki hozzá 3 hétre, majd novemberben ő látogatott ismételten haza 1 hétre. Ennél azonban több időt szerettünk volna együtt tölteni, úgyhogy tavaly áprilisban kértem 6 hónap fizetés nélküli szabadságot a munkahelyemen, és újabb 3 felejthetetlen hónapot töltöttünk el együtt Kaliforniában. Ezután két hetet ismét Magyarországon töltöttünk közösen, majd újból 4 hónap távollét után, novemberben találkoztunk Londonban egy hétre.

Időközben felmondtam a munkahelyemen. A folytonos távollét és távkapcsolat után a pontot idén február 6-án tettük fel az “i-re, amikor újból kiutaztam hozzá. Február 15-én kérte meg a kezem a kaliforniai borvidéken és az álomesküvőnk a 36. szülinapomon, március 28-án volt Las Vegasban, ami tényleg életünk egyik legszebb napja volt.

Köszönjünk Randivonal, hogy lehetővé tettétek ezt nekünk.

Tündi & Krisztián

tundi-es-krisztian