Tápai Szabina megújult a válása után
2023-03-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tápai Szabina a válása bejelentése után ismét felbukkan a képernyőn. Bódi Csabit serpenyővel fenyegette meg a Troll a konyhában című műsorban, mert nem értettek egyet a főzés alatt.

Tápai Szabina már egy ideje nem szerepelt semmilyen műsorban, ugyanis elmondása szerint kétszer is megfontolja, hogy mit vállal el. Amióta Kucsera Gáborral bejelentették a válásukat, még kevesebbet hallani felőle, most viszont újra visszatér a tévéképernyőre.

"Ha egy olyan műsor jön, ami tetszik, egyedi, illetve kihívás a számomra, arra szívesen mondok igent. A gyermekeim miatt csak olyan produkció jöhet szóba, amely azt is engedi, hogy velük is lehessek. Már nem mindenáron akarok tévézni, és szerencsére nem is vagyok hozzákötve, más területeken építem a karrieremet" – nyilatkozta.

A mai héttől kezdődően a VIASAT3-on futó Troll a konyhában szerepel, azonban úgy tűnik, a mai adásban összetűzésbe keveredik Bódi Csabival, aki nem hagyta normálisan főzni az édesanyát. Mindenképpen szeretett volna belekotnyeleskedni a munkálatokba, amire Szabina már serpenyővel támadt neki.

Csabika, menjél innen, mert olyan serpenyős nyaklevest fogsz mindjárt kapni!

– kiáltott rá.