Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika ideje még nem járt le
2023-03-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Már a legnagyobb rajongóik sem igazán tudják követni, mi folyik Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika között. Most megszólalt a kapcsolatukról az előadó, és kiderült, hányadán állnak a szakításuk után.

Már rengetegszer megírta a Blikk is, hogy Zámbó Krisztián olykor összejön Takács Zsuzsikával, olykor szakítanak, aztán eljegyzik egymást, majd megint szétmennek. Annak ellenére, hogy az énekes pár hete kijelentette, végleg vége a kapcsolatuknak, hiába a 12 év, többet nem alkotnak majd egy párt, mégis folyamatosan együtt látni őket. A közösségi oldalaikon sem titkolják, hogy még mindig részei egymás életének. Krisztián a napokban elmondta, hogy néha elmennek együtt moziba vagy ebédelni, viszont egyelőre nem látnak többet bele a helyzetbe. Vagy mégis?

Az első jel, ami a kapcsolatuk helyreállítását mutatta, az volt, amikor március elején ismét bekövették egymást Instagramon. Zsuzsika Krisztián 43. születésnapját sem hagyta ki, így a rajongók számára még egyértelműbbé vált, hogy ismét kibékülhettek. Most kiderült, hogy mégis hányadán állnak:

Ezt egyelőre szeretnénk megtartani magunknak... Azt kijelenthetjük, hogy nehezen bírjuk egymás nélkül... Most elvagyunk, mint a befőtt

– árulta el az énekes. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy sokadszor is egymásra találtak a szerelmesek.