Tápai Szabina készen áll az új életre
2023-07-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tápai Szabina kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogyan érzi magát a válása után, illetve miként tekint a jövőbe háromgyermekes édesanyaként.

Hosszú idő után véget ért Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága. A pár viszonya régóta nem volt felhőtlen, többször is különköltöztek, ám igyekeztek a problémáikat nem nyilvánossá tenni. Pár hónappal ezelőtt azonban megtört a jég: szomorúan jelentették be, hogy a kapcsolatuknak örökre vége, ezért elválnak. Szabina azt sem titkolta el, hogy Gábor részéről megcsalás is volt a dologban. A kajakos egy ideig nem szólalt meg a történésekkel kapcsolatban, aztán később elárulta, hogy megtépázta ez az időszak, mert szerette volna elkerülni a nagy felhajtást.

Azóta mindketten boldogabbak, de már külön-külön, viszont a gyermekeiket közösen nevelik. Szabina szerint most helyén van az élete, miközben próbál egyensúlyt teremteni a mindennapokban. Azt is elárulta, hogy a kudarcokat miként éli meg.

„Nem minden sportoló lapoz olyan könnyen, mint én. Amikor abbahagytam a versenysportot, akkor is lapoztam egyet. Nem tudtam pontosan, mi lesz azután, de bíztam benne, hogy jön majd valami jó, valami új. Akkor jöttek a tévés és a marketing-megkeresések. Át tudtam helyezni magam az új életbe, és azóta sem hiányzik a kézilabda. Idén év elején is lapoztam egyet, nyitott vagyok az új fejezetre. Ha a múltban keresgélünk, könnyen bele is ragadhatunk” – jelentette ki határozottan. A csinos szőkeség az újrakezdéssel kapcsolatban elmesélte, hogy férjhez menne-e újra, ha úgy hozná az élet.

„Nem gondolkodtam ezen a kérdésen, de most elgondolkodom. Amikor megházasodtam, nem éreztem túl nagy különbséget aközött, hogy egy pár vagyunk, vagy később, amikor már házasokként voltunk egy pár. Mint minden kislány, én is vágytam a gyönyörű, fehér ruhára. Egyelőre nem került fel a listámra az a terv, hogy újra férjhez menjek. Ami a gyerekvállalást illeti, azt hiszem, megálltam három gyereknél... örülök, ha őket felneveljük” – mondta az egykori kézilabdás, aki kitért a Gáborral való együttműködésükre is.

Mint anya és apa jól működünk együtt, ezzel sose volt problémánk. A gyerkőcök is boldogok ebben; gördülékenyen, felnőttként kezeltük a helyzetet. Úgy látjuk, jól ellátjuk a szerepeinket. Erős szövetséget alkotunk szülőkként, és erre nagyon büszkék vagyunk mindketten

– magyarázta.

Szabina – állítása szerint – harminchét évesen már másként gondol egy esetleges párkapcsolatra, mint húszévesen. Úgy érzi, sokkal nyugodtabb, mint korábban, de talán még mindig egy kicsit irányító. Mint mondta, a szakmájából adódóan sokáig nem tudta levetkőzni, hogy a kézilabdacsapatban a pályán ő volt az irányító: volt, ami ebből megjelent a párkapcsolataiban is. A háromgyermekes édesanya azt is megemlítette, milyen randevúra vágyik.

„Nem tudom, hány éve nem randiztam! Nem tudok erre válaszolni. Nem is tudom, hogy a szó valódi értelmében mikor voltam utoljára randin... talán huszonévesen. Jelenleg nem az a fontos az életemben, hogy randira hívjanak. Nem erre helyezem a hangsúlyt, hanem a családra, a munkára, amit szeretek maximálisan jól csinálni. Ezenkívül próbálom megtalálni és élvezni az apró örömöket az életemben” – tette hozzá.