Tanácsok az online társkereséshez introvertáltaknak
2018-10-24  /  Szerző:   /   Szerelem Az online társkeresésben proaktívnak kell lenned és cselekedned kell ahelyett, hogy hagynád, hogy a dolgok maguktól csak megtörténjenek. Az introvertáltak, akik kevésbé szociálisak és nehezebben mennek olyan helyekre, ahol új embereket ismerhetnek meg, a legjobb megoldás a társkeresésre a virtuális térben való ismerkedés. Nyilvánvaló azonban az, hogy ilyenkor is létezik pár szabály, amit nem árt, ha betartanak az online társkeresők.

A társkereső oldalak többségére ingyenesen lehet regisztrálni, azonban amikor rászánjuk magunkat a regisztrációra, mindenképp olvassunk utána annak is, hogy az adott oldal milyen típusú célközönségnek készült. Lehet, hogy találsz majd olyan társkereső oldalakat, ahol az összes szolgáltatás használata ingyenes, azonban ne feledd azt, hogy a teljesen ingyenesen működő oldalakra nem feltétlenül csak a komoly társkeresők regisztrálnak. Bár elsőre csábító lehet egy ingyenes oldalra regisztrálni, mégis gondold meg, hogy hosszú távon milyen elvárásaid vannak az oldaltól. Ha azt szeretnéd, hogy egy számodra megfelelő, komoly partnert találj, aki nem csak szórakozásból regisztrált fel egy társkereső oldalra, hanem komoly szándékai vannak, akkor nem árt, ha egy olyan társkeresőre regisztrálsz, ahol valamennyi összeget kell fizetni az oldalon működő szolgáltatások igénybevételéhez.

Ha kiválasztottad a számodra legmegfelelőbb társkereső oldalt, akkor a regisztrációkor és bemutatkozáskor mindenképp kerüld el az általános dolgokat és a bemutatkozó szövegedbe írj inkább valami figyelemfelkeltő vagy kevésbé megszokott dolgot magadról, melyre a férfiak majd felfigyelnek. Ha szeretsz társas táncolni, vagy ha imádod a squash-t, vagy ha valamilyen különleges kisállatot nevelsz a nappalidban, akkor ezt mindenképp említsd meg a bemutatkozásodban is. Mindannyiunk szeret a tengerparton sétálni vagy a kandalló előtt üldögélni, így ezekre az általános dolgokra senki nem fogja felkapni a fejét. Neked egy olyan férfit kell találnod, aki kedveli és vonzódik a furcsa szokásaid iránt is, és aki a legelvetemültebb vágyaidat és tulajdonságaidat is menőnek tartja. Ezért is törekedj arra, hogy minél reálisabban mutasd be önmagad.

A társkereső oldalon való böngészés során szentelj nagy figyelmet a részletekre. A férfi csak olyan fotókat tölt föl magáról, amikor bulizik? Tetszene neked egy ilyen partner? Fontos az, hogy helyesen írja le azt a pár mondatot a bemutatkozó szövegében? Figyel arra, amit mondasz neki? Igyekezz online is éppoly körültekintően válogatni, mint ahogyan azt offline tennéd. Kerüld el a „szupermarket szindromát”, ami arra késztet, hogy olyan dolgokat is betegyél a kosaradba, melyek csak pillanatnyilag vonják el a figyelmedet.

Az introvertált személyek sokkal jobban kommunikálnak írásban, azonban soha ne engedd, hogy elragadjon a hév és hosszú időn keresztül csak levélben írogassatok egymásnak. Ha megismerkedtél egy férfivel, akivel úgy érzed, lenne közös jövőtök, akkor ne várj túl sokat azzal, hogy személyesen is megismerd őt. Nagy csalódás lenne számodra az, ha lelkileg nagyon közel kerülnél egy férfihez, akivel a való életben egyáltalán nem működne a kémia.

Az introvertált személyek általában könnyen barátkoznak akkor, amikor egy nyugodt helyen kerül sor a találkozóra, nem pedig egy emberekkel túlzsúfolt helyen. Ha az első randi előtt már sokat leveleztetek, akkor valószínű az első randin is izgalmas témákat tudtok majd felhozni.

Ahhoz azonban, hogy az első randin jól érezd magad, ne hanyagold el az öltözékedet sem. Hacsak nem vagy hozzászokva a tíz centis magas sarkú cipőhöz és a feszes mini ruhákhoz, akkor az első randin mindenképp kerüld el a kényelmetlen ruhákat. Vegyél fel egy olyan ruhát, ami kényelmes, nem pedig egy olyat, amivel lenyűgözöd a partnered. Ez nem azt jelenti, hogy mackónadrágban kellene randira menned, hanem azt, hogy próbálj olyan ruhát választani, amiben jól érzed magad.