Szorcsik Viki elárulta, hogyan szeretett bele Csutiba
2023-09-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szorcsik Viki szerint nem lehetetlen a kamerák kereszttűzében, egy műsorban megtalálni a szerelmet, hiszen ezt már ő is átélte. Viki így emlékszik vissza arra, ahogy megismerkedett Csutival.

Már rég nem titok, hogy Szorcsik Vikit és Kulcsár Edina egykori férjét, Csutit romantikus szálak kötötték össze. A románcuk kialakulását a Farm VIP forgatásának köszönhetik, ugyanis ezen időszak alatt melegedtek össze. Igaz, nem sokáig tartott a viszonyuk, és komoly összetűzések tarkították a végét. Szorcsik Viki példája mégis azt erősíti, hogy igenis, képes lehet valaki megtalálni a szerelmet egy műsorban – állítja a házigazda.

A színésznő a most induló új társkereső műsor, a Power of Love házigazdájaként debütált, a műsor apropóján pedig arra a kérdésre kereste a választ, lehet-e ilyen körülmények között valósi szerelembe esni?

„Azt gondolom, igen, mert ez konkrétan velem is megtörtént egy másik műsorban. A kamerák előtt lettem szerelmes, tehát az én példám azt mutatja, hogy ez egyáltalán nem lehetetlen” – utalt vélhetően Csutira Viki a Hot magazinnak.

Majd azt fejtegette, hogy a tapasztalatai alapján ma már egyre nehezebb a párkeresés.

„Sajnos, nagyon nehéz ma párt találni, mert ebben a felgyorsult világban mindenkinek megvan a saját ritmusa, és folyamatosan elmegyünk egymás mellett. Nem adunk elég időt a másiknak, tehát nem együtt élünk, hanem egymás mellett."

A műsor házigazdája kifejtette, hogy ő szingliként is nagyon jól érzi magát a bőrében, de ha kapcsolatban van, akkor bizony nagyon elragadja őt a szerelem.

„Ilyenkor mindent szeretnék megkapni a másikból, és én is ugyanezt adom” – tette hozzá.