Dudás Miki harcol, hogy visszakaphassa a családját
2023-09-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Immáron sokadszor szakított egymással Dudás Miki és Szigligeti Ivett. Eddig mindig sikerült rendbe hozni a kapcsolatukat, és talán most is van rá esély... Információink szerint a modell volt az, aki két gyermekével elköltözött a közös otthonból a szüleihez, a világbajnok kajakos pedig szeretné visszakapni családját, s ezért harcol. Persze, nem tudni, sikerül-e neki, hiszen a barátai szerint Miki nem a hűség mintaképe.

Ismét lecsapott a Nyerő Páros átka? Megannyi, a műsorban korábban szereplő sztárpár után ezúttal Dudás Miki és Szigligeti Ivett döntöttek úgy, hogy kilenc év után nem folytatják tovább a közös életüket. Az elhatározásuk talán nem végleges, hiszen már korábban is került válságba a kapcsolatuk. A kajakos a szombati Instagram-történetében azzal indokolta a döntésüket, hogy már nem a régi a köztük lévő szerelem. De elképzelhető, hogy ennél komolyabb gondok vannak a háttérben, hiszen Ivett korábban arról is beszélt, hogy a párja bizony nem volt hozzá mindig hűséges.

– Miki nem volt a hűség mintaképe, legutóbb évekkel ezelőtt lépett félre. A megcsalást szerintem megbocsátani nem lehet, de mivel szeretem őt, és bizonyított, túllendültünk ezen. Adtam neki egy újabb esélyt – mesélte korábban a Blikknek Ivett, aki azt is hozzátette, még egy megcsalást már nem bocsátana meg. Talán most eljött ez a pillanat?

Ismerőseik szerint a kajakos harcol a családjáért, szeretné a nejét és a gyermekeit visszakapni.

– Nem tudjuk pontosan, mi miatt döntöttek úgy, hogy ismét szakítanak, de hát tudjuk, hogy Miki nem a hűség mintaképe, ami miatt már többször voltak problémáik – mesélte az informátor. – Nagyjából egy hónapja költöztek új otthonba, ahonnan Ivett a gyerekekkel másfél héttel ezelőtt jött el, s jelenleg a szüleinél laknak. Miki nagyon szenved a hiányuk miatt, szeretné visszakapni a családját, most nagyon teper. Az biztos, hogy ezúttal komolyabb gondjaik lehetnek, ha már a nyilvánosság előtt is kommunikálták a szakítást.

Egy másik barátjuk szerint még van esély a békülésre, hiszen már többször volt példa a szakításra, de eddig mindig sikerült kibékülniük.

– Ivett is nagyon maga alatt van, hiszen a szíve mélyén szereti Mikit, és ez fordítva is így van. Azt gondolom, most időt kell neki hagyni, hogy kicsit lenyugodjon és átgondolja a dolgokat. Talán hamarosan újra egy család lesznek…

Nagyjából egy évvel ezelőtt hasonló helyzetben volt a pár. Miután októberben megszületett a második gyermekük, többen arról számoltak be, hogy Miki egy ideig nem élt együtt a családjával, csak látogatóba ment hozzájuk. Bár erről sosem nyilatkozott a kajakos és a párja, azt elismerték, hogy bizony vannak hullámvölgyek a kapcsolatukban. Végül akkor sikerült megoldaniuk mindent. Többször posztoltak arról, hogy kettesben randiznak, sőt, Dudás rendszeresen vallott az érzéseiről, bókokkal halmozva el gyermekei édesanyját. Így elképzelhető, hogy most is csak átmeneti a döntésük…