Szőcs Renáta babát vár
2022-12-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A TV2 Star Academy nyertese, Szőcs Reni nagyon sok mindenben megváltozott, érettebbé vált. A sztár nemcsak kiforrottabb stílusával tért vissza a közönség elé, hanem egy csodás hírrel: gyermeket vár, de az orvosa nem erre gyanakodott.

A fiatal sztár csak akkor szeretett volna belevágni a családalapításba, ha biztosnak érzi a párválasztását. Szerencsére ez valóban meg is történt. "Tényleg ennyire látszik, hogy rendben vagyok magammal? Akkor itt az ideje, hogy elmondjam, Márk és én kisbabát várunk és ez az öröm sugárzik belőlem" - kezdte magyarázni a történteket a Borsnak.

"Sokáig úgy éreztem, hogy az a férfi, aki mellett nőként és anyaként is kiteljesedhetek, egyszerűen nem létezik. Aztán egy különös véletlennek köszönhetően megismerkedtem Márkkal. Mindketten Csíkszeredából származunk, és ő apukám csapattársa volt egy helyi cselgáncsklubban. 2017-ben apukám mutatott be neki, mert őt kérte meg, hogy kísérjen el engem Budapestre. Vonattal indultunk el, és a tizenhat órás út során valami elindult köztünk" - mesélte a párkapcsolat elejét a celeb.

A fiatalok 2022-ben szerettek volna családot alapítani, de Szőcs Renit orvosai nem sok jóval kecsegtették aziránt, hogy természetes úton eshet teherbe: "Az orvosom minimálisnak látta az esélyét annak, hogy természetes úton édesanya legyek. Ráadásul azzal is riogattak, hogy ahogy telik az idő, ez az esély is egyre csökken majd. Éppen ezért valódi csodaként éltem meg, amikor elvégeztem a tesztet, és megjelent a két csík. Ezt csak azért meséltem el, mert tudom, hogy sok nő él azzal a tudattal, hogy ezért vagy azért nem lehet gyermeke, de szeretném, ha tudnák, hogy csodák márpedig vannak – mesélte Reni.

"Az rendben van, hogy pihenni érkeztünk a tengerhez, de én látványosan túlzásba vittem. Gyakorlatilag képes voltam elaludni ülve, állva, de kis híján úszás közben is. Egyik este rendeltünk két koktélt, de még belekortyolni sem tudtam, mert szó szerint elszundítottam mellette. Másnap korán ébredtem, és az első dolgom volt elszaladni a gyógyszertárba egy tesztért. Persze sikítva keltettem fel Márkot, aki az első fél percben azt sem tudta, hol, van. A másodikban sem, de akkor már az örömtől" – egészítette ki.