Szerelmi dráma Vilmos hercegéknél
2023-04-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2001-ben találkoztak egymással, nagyjából két év múlva pedig már egy párt alkottak. A hercegi pár idén már két évtizede van együtt, ám nem alakult mindig minden teljesen felhőtlenül közöttük.

2007-ben, 4 év együtt lét után, úgy döntöttek, hogy szakítanak, bár a pletykák szerint Vilmos herceg telefonon dobta ki Katalint. Ezután több hónapot is külön töltöttek, s mindketten megpróbáltak túllépni a másikon.

A brit újságok úgy értesültek, hogy ebben a periódusban Katalin újra randizni kezdett, mégpedig Vilmos herceg egyik régi barátjával, volt osztálytársával, Henry Ropnerrel.

A történet csavarja az, hogy Vilmos herceg és Henry között nem akkor fodult elő először, hogy ugyanaz a lány tetszett nekik: Vilmos is járt egy időben Ropner egyik exbarátnőjével, Jecca Craiggel, akivel azután jött össze, hogy az szakított Henryvel.

„Rengeteget flörtöltek. Most, hogy szingli, Katalin rendszeresen élvezi Henry társaságát” – nyilatkozta Henryről egy forrás, aki azt is elmondta, hogy Henry, aki nagyon gazdag, évek óta Vilmos köreiben mozog.

A szakításuk után Katalin igazi bosszúhadjáratba kezdett: Henryvel például Vilmos kedvenc bárja előtt fotózták le, ahogy éppen kézen fogva távoznak.

„Amióta szakítottak, a lány Vilmos összes kedvenc bárjában ott lóg, ami kicsit irritálta a herceget, annak ellenére, hogy a szakítás továbbra is teljesen barátságos” – nyilatkozta a kettejük között kialakult helyzetről egy bennfentes.

Katalin és Vilmos herceg végül – néhány hónap szünet után – újra egymásra találtak. Egy később interjúban, már az eljegyzésük bejelentését követően, Katalin a következőképp emlékezett vissza kapcsoltuk e hónapjaira:

„Azt hiszem, akkoriban nem nagyon örültem a szakításunknak, de valójában csak erősebbé tett, mivel ilyen helyzetben olyan dolgokat fedezel fel önmagadban, amikről eddig nem is tudtál. Azt hiszem, fiatalabb korodban eléggé felemészthet egy kapcsolat. Én is nagyon értékeltem ezt az időt, amíg egyedül voltam, bár akkoriban nem ezen gondolkodtam”.