Szente Vajk és Dobó Kata szakítottak
2022-02-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már nem jár együtt Szente Vajk és Dobó Kata – tudta meg a Blikk. A pár kapcsolata fél év után, tavaly év végén futhatott zátonyra, ám a Blikk információja szerint barátságban váltak el.A rendező és a színésznő kapcsolata igazi meglepetés volt, hiszen hosszú ideje ugyanabban a szakmában dolgoztak, egymásra találásuk mégis mesébe illő volt, hiszen a színház hozta őket igazán közel egymáshoz. Barátaik szerint szinte kivirultak, amikor randizni kezdtek, úgy tűnik, mégsem egymás személyében találták meg a nagy őt.

– Nem kapkodtak el semmit, sokáig randiztak, lassan ismerkedtek. Bár nagyon megszerették egymást, mások voltak az elképzeléseik a jövőt illetően. Élvezték a másik társaságát, de egy ideje tudták, hogy nem fordul majd komolyabbra a kapcsolatuk, nem tervezték, hogy összeköltöznek, ezért tudták, előbb-utóbb „meg kell hozni a döntést” – mondta a Blikknek a pár egyik ismerőse.

A Blikk úgy értesült, a két művész békében vált el egymástól, ami azért is fontos, hiszen a közeljövőben még bármikor dolgozhatnak együtt.

– Nagyon kulturált, rendezett szakításuk volt és barátok maradtak azután is, hogy kimondták: ennyi volt. Tisztelik egymást és egyikük szívében sincs harag – folytatta az ismerős.

A rendező és a színésznő tavaly nyáron kezdett találkozgatni. Vajk egyedülálló, Kata pedig jó ideje szingli volt már – legalábbis olyan kapcsolata nem volt, amelyet a nyilvánosság előtt is ­vállalt volna. A munka hozta össze őket, ugyanis Szente írta és rendezte A dominógyilkosság című darabot, amelynek Kata az egyik főszereplője. A próbák alatt még nem közeledtek egymáshoz, randizni csak később kezdtek. Talán az is extra pikantériát adott az egésznek, hogy elbújhattak a kíváncsi szemek elől, s maguk élhették meg boldog pillanataikat, a titok varázsa pedig ki is tartott.

– Szerették volna, ha minél tovább titokban marad a kapcsolatuk, hiszen mind a ketten óvják a magánéletüket, nem szeretnek a szívügyeikkel szerepelni a hírekben. Nem bujkáltak, ám kerülték a nyilvános rendezvényeken való közös megjelenést. Még a legszűkebb környezetük sem tudta, hogy elmélyül-e a kapcsolatuk, vagy hogy egyáltalán randiznak-e még – árulta el az ismerős.

Azt nem tudni pontosan, hogy Szente Vajk és Dobó Kata mikor tettek végleg pontot a kapcsolat végére, ám annyi bizonyos, hogy a színésznő tavaly decemberi filmbemutatóján már nem jelent meg a Jászai Mari-díjas rendező, ahogyan a Dancing With the Stars egyetlen adásán sem tűnt fel, ahol Kata versenyzőként állt a parketten. Nem kizárt, hogy már tavaly év végén szakítottak, ám ahogyan a kapcsolatukról, úgy az elválásról sem osztottak meg semmit a közösségi oldalaikon. A Blikk kereste a rendezőt, aki leszögezte, nem szeretne a magánéletéről beszélni, ám nem cáfolta a Blikk  értesüléseit. Keresték Dobó Katát is, de nem sikerült elérniük.

Forrás: Blikk