Személyes Valentin-napi ajándékötletek, amelyekkel nem lőhetsz mellé
2024-01-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A Valentin-nap 2024-ben sem maradhat el, így épp itt az ideje, hogy Te is felkészülj! Ha valami különlegessel szeretnéd meglepni a kedvesedet az unalmas virág és csoki pároson túl, akkor idén válassz valami igazán személyeset, ehhez adunk most néhány ötletet!
Személyre szabott ékszer:

A klasszikus ajándék, amely soha nem megy ki a divatból. De mellőzd a sablonost, inkább készítess valami egyedit. Lehet az egy szív alakú medál, benne apró képpel, kezdőbetűkkel, vagy egy számotokra fontos dátummal, a fontos az, hogy örök emlék lehessen, és bármikor rápillant a párod, akkor csak Te juthass róla eszébe.

Személyes fotókönyv:

Ha már régóta együtt vagytok, akkor biztosan számtalan közös fotót készítettetek a közös utazásaitokról, kalandjaitokról, hétköznapjaitokról. Miért ne adhatnál a telefonodon ott sorakozó jobbnál jobb felvételek közül egy csokorra valót, amelyet bármikor fellapozhattok, hogy újra felidézhessétek az együtt átélt legszebb pillanatokat.

Digitális képkeret

Ha úgy érzed, hogy egy nyomtatott fotókönyv, vagy album számodra már ódivatú, akkor lepd meg egy modernebb megoldással. A digitális képkeretekben folyamatosan rotálódnak a beállított képek, és nagy előnyük, hogy a falon vagy a polcon elhelyezve bármikor rápillantva épp egy szép emlék jelenik meg rajtuk.

Egyedi kézműves ajándék

Nagy divatja van manapság a kézműves termékeknek, amelyek amellett, hogy készítésük jellegéből adódóan is egyediek, általában arra is lehetőség van, hogy az alkotóval egyeztetve még személyesebbé teheted (egyéni szín, felirat stb.). Hidd el, a kedvesed repdesni fog az örömtől egy olyan ajándéktól, amilyen csak neki lesz, és nem jön vele szembe az utcán, vagy látja minden második kirakatban.

Egyedi randiprogram

Természetesen a Valentin-napi meglepetés nemcsak egy tárgyi ajándék lehet. Egy különleges program ugyanúgy örökre emlékezetes marad. Biztosan van olyan program, amelyre régóta vágytok mindketten. Egy romantikus hajókázás, egy koncert, kiállítás vagy az az étterem, amit korábban kinéztetek. Itt a remek alkalom, hogy randira hívd a párod, és meglepd álmai estéjével.

Ez is érdekelhet! - A legjobb ajándékok férfiaknak Valentin-napra