Szellő István és Gubik Ági kapcsolata kivirágzott
2023-08-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szellő István és Gubík Ági kapcsolata mindig is kissé titokzatos volt, a sztárpár ugyanis nem szereti a nyilvánosság elé tárni szerelmük részleteit. Annyit azonban tudni, hogy 2015-ben szerettek egymásba, miután egy partin mindketten felfigyeltek a másikra.

A beszélgetést akkor a híradós kezdte. A közös téma is megvolt, ugyanis Szellő akkor Prágában tanult, és tudta, hogy Ági a felvidéki Zselízen született, így jól beszéli a szláv nyelveket. Ezután hamar egymásba szerettek. Egy ismerősük szerint a humor, a sport, a kultúra iránti szeretet és a kémia miatt működik jól a kapcsolatuk, valamint azért is, mert jól tolerálják egymás rendszertelen munkáját.

Sokszor röppent fel hír arról, hogy szakítottak, akár csak azért is, mert nem egy fedél alatt éltek. A színésznő azonban megcáfolta ezen híreszteléseket.

„Nem vagyok kapcsolatfüggő, egyedül is jól érzem magam. Vízöntő a csillagjegyem, ebből következően nem vagyok féltékeny sem. Inkább rám szoktak féltékenykedni a szabadságvágyam miatt” – nyilatkozta korábban, hozzátéve: akkor érzi magát igazán nőnek, ha domináns férfi van mellette, aki nagyon szereti őt.

„Aki mellett egyszerre lehetek kislány és a végzet asszonya. Akkor vagyok gyönyörű, ha smink nélkül is szépnek tartanak, amikor reggel kócosan, összegömbölyödve iszom a kávét... Ha szeretik a testem, a főztöm, a bőröm illatát, akkor kivirágzom” – árulta el, úgy tudni, a kapcsolatuk a mai napig harmonikus, s nemrégiben egy közös nyaraláson is voltak.