Szegedi Fecsóéknál jön a harmadik fiú
2023-11-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szegedi Fecsó párja már vágyott volna egy kislányra is, ám ismét fiú érkezik a családjukba. Elárulta, hogyan tudta meg az örömhírt.

Szegedi Fecsó megragadta a kiváló alkalmat a Sztárbox vasárnapi mérkőzésén, és miután kiütötte Curtist, boldogan jelentette be, hogy szerelmével áprilisra a második közös gyermeküket várják. Géczi Bea ha akarta, se tudta volna titkolni a várandósságot, hiszen már kerekedő pocakkal jelent meg a sportcsarnokban. A páros mindkét tagja így három kisfiúval büszkélkedhet majd el, ugyanis az előző kapcsolataikból is fiaik született. Bea elárulta, pont a születésnapja előtt végezte el a terhességi tesztet.

„Pont a harmincadik születésnapom előtt egy nappal csináltam a tesztet, mert késett. Nagyon-nagyon örültünk neki, szerettünk is volna tesót Elliottnak. Ez már az én harmadik babám lesz, s minden terhesség más az eddigi tapasztalataim szerint. Még nem vagyok kívánós, de Fecsó mindig mindent hoz nekem és bármiben segít, amitől jobb lehet" – fejtette ki az édesanya, hozzátéve: nem véletlenül szerettek volna még egy kisbabát. Hiába nagy az összhang a családban, úgy érezték, Elliotnak jól jönne egy testvér.

„Az egész család nagyon örült a hírnek. A fiam elvan a Fecsó fiával nagyon, köztük csak egy év korkülönbség van, de a picike egyedül lenne velünk teljesen, ezért is szerettünk volna neki tesót, hogy ő is úgy nőjön fel, hogy van kivel játszania, mert ő a nagyokkal már nem nagyon tud. A fiúk néha már menekülnek előle, mert túl nagy a korkülönbség köztük” – mesélte a szőkeség, majd hozzátette: eredetileg kislányt akart, de kiegyezik a fiús családdal is.

Ő lesz a harmadik kisfiú, és április környékén érkezik majd. Fecsó azt mondja mindig, a fiúkkal kevesebb a gond, mint a lányokkal, mert utóbbiakat őket jobban kell félteni. Én nyilván lányt szerettem volna két fiú után, de így is hatalmas a boldogság

– lelkesedett Fecsó kedvese.

A büszke édesapa egy videót is közzétett az Instagram-oldalán a babaváró buliról, amelyen kiderült, hogy kisfiú érkezik.