Szandi és férje között már harminc éve hatalmas a boldogság
2022-08-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szandi és férje között már harminc éve hatalmas a boldogság, az énekesnő még csak tizenhat éves volt, amikor már tudta, hogy számára Csaba az igazi.

 
Bogdán Csaba nemrég ünnepelte a 62. születésnapját, a népszerű gitárost felesége, Szandi elbűvölő fotósorozattal köszöntötte. Instagram oldalán osztott meg néhány közös képet, köztük olyat is, amely kapcsolatuk elején készülhetett.

"30 évvel ezelőtt a jó Isten Csabi személyében olyan társsal ajándékozott meg, aki emberségével, végtelen becsületességével, őszinteségével, szorgalmával, szakmája iránti elhivatottságával és profizmusával példaként áll előttem, mellettem. Ma ünnepeljük a születésnapját. Édes Csibiszem! Isten éltessen még nagyon sokáig szeretetben , boldogságban, egészségben!" - fogalmazta meg az énekesnő.

A házaspár között a mai napig óriási az összhang, szinte mindent együtt csinálnak. Fotóik alapján imádnak kirándulni, sőt szívesen zenélnek akár közösen is. Előfordul, hogy lányuk is csatlakozik hozzájuk egy-egy dal erejéig, ám valószínű, hogy az utóbbi időben erre nem kerülhetett sor, hiszen Blanka éppen Amerikában dolgozik bébiszitterként. A család nemrég meg is látogatta őt, hiszen már nagyon hiányoztak egymásnak. A fiatal lány már többször is elmondta, hogy imád San Francisco-ban élni, de már várja, hogy szeptemberben hazaköltözzön a szeretteihez.

Forrás: Blikk