Nagy Ervin és Borbély Alexandra új képet mutatott az álomesküvőjükről
2022-08-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy éve, hogy Nagy Ervin és Borbély Alexandra véglegesen összekötötték az életüket. A kapcsolatuk azóta egyre csak erősebb, hiszen már első közös gyermekeiket várják. A színészek most visszatekintettek a múltba, és olyan képeket mutattak az esküvőjükről, amelyeket eddig még soha nem osztottak meg.

A színészházaspár, Nagy Ervin és Borbély Alexandra esküvőjét a koronavírus miatt 2020-ban el kellett halasztani, így csak 2021 nyarán tudták kimondani a boldogító igent egy természetközeli helyen. Hatalmas vendégsereg körében, a család és barátok mellett színészekkel, művészekkel, előadókkal ünnepelték a nagy napot. Több mint százan vettek részt a hangulatos, jól szervezett ceremónián.

A Babérliget Kúriára és az álomesküvőre azóta is boldogan gondolnak vissza, hiszen minden úgy alakult, ahogyan azt elképzelték. A páros nem csak az anyakönyvvezető előtt, de a templomban is örök hűséget esküdött egymásnak. Ennek már egy éve, a házasok között pedig azóta nagy a szerelem, ráadásul Alexandra azóta ikerlányokkal várandós. Nagy Ervin – visszaemlékezve a meghitt pillanataikra – most megosztott egy eddig nem látott képet az esküvő napjáról az Instagram-oldalán.

„Hát, egy éve így...” – írta a szerelmes fotóhoz.

A kismama szintén közzétett nosztalgiázásként egy bejegyzést, amelyben elmondta, mennyire sokat jelentett számukra az a nap, illetve kirakta a legjobb barátnője által mondott megható beszéd egy részletét is. A poszt ide kattintva érhető el.

Forrás: Blikk