Szakított Kárpáti Rebeka és párja
2021-11-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szakított Kárpáti Rebeka és kedvese, Frohner Ferenc. Kapcsolatuk végét Rebeka az Instagramon jelentette be egy hosszú posztban. A pár még együtt szerepelt a Nyerő páros idei szériájában.

„Az első randinkon a lábhintőporozás és a váratlan salsa klubba toppanás után, de még a titkos földalatti báros élőzenés rockabilly táncunk előtt beültünk valahol a Király utcánál egy bárba beszélgetni.

Itt 'láttalak meg' Téged úgy igazán először. Itt volt az első igazán mély, komoly beszélgetésünk, ami annak ellenére, hogy fura volt, mert életemben akkor találkoztam veled másodszorra, mégis természetes volt, mert valahonnan már 'ismertelek'.

Először nyíltunk meg egymásnak… megfejtettük a nagy miérteket, hogyanokat, és megosztottuk az elképzeléseinket a jövőről.:)

Akkor egy olyan mondat hagyta el a számat, ami azóta belém égett a jelenettel, ahogy fogod a whiskeys poharat – amibe langyos vizet kértél mert így iszod – a tekinteted, ahogy könyököltél a pulton és boci szemekkel néztél a lelkembe.

'Ha nekem az a dolgom veled – a szó nem materiális értelmében –, hogy ma este egy fantasztikusat beszélgessünk, amiben van egy Olyan mondatod, akkor az… ha az a dolgom veled, hogy szerelmes legyek beléd és rengeteg közös élményünk és tanulásunk legyen egymás mellett, akkor az…. Ha az, hogy szüljek neked gyereket és lehozzunk egy életet együtt – de legalább a legnagyobb részét –, akkor az a dolgom Veled. De egy biztos: tudni, pontosabban érezni fogom, ha megtörtént az, aminek meg kellett sorsszerűen abban az adott élethelyzetben. Mi itt tartunk most.

Őszintén szerettem volna, ha Te leszel az, akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom.:) Sajnos, nem így lett. Elmentünk egymás mellett.

Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben.

Őszintén köszönöm neked ezt a két évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a rengeteg tanítást, amire melletted jöttem rá. Az egyik legkülönlegesebb ember vagy, akit megismertem. Nagyon szerettem egy csapatban játszani veled. Mindent köszönök és a legeslegjobbakat kívánom Neked” – írta Rebeka az Instagramon.

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc a Fókuszban is beszéltek részletesen a történtekről, elárulták, mi vezetett a szakításukhoz.

– Rebi és én már nem alkotunk egy párt. Erről csak ennyit szeretnénk mondani, minden egyéb, ami köztünk volt, ami ennek az egésznek az oka, az csak ránk tartozik – kezdte Frohner Ferenc.

– Nem volt tányérdobálás, harmadik fél, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak elmentünk egymás mellett. Két vállalkozás, nagyon nehéz helyzeteken vagyunk túl. Kitartottunk egymás mellett, de most valahogy elfáradtunk ebben. A köztünk lévő szeretet és tisztelet megmarad a jövőben is, csak egy másik szintre lépett – mondta Rebeka.

Mint kiderült, már szét is költöztek.


Forrás: Blikk