Harry herceg volt barátnője elmondta, miért nem működött a kapcsolatuk
2021-11-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hiába a királyi család tagja, menekültek a nők a fiatal Harry herceg elől. Harry egy volt barátnője most elárulta, miért nem bírt tovább a híresség oldalán maradni.

Harry herceg korábban inkább botrányaival és nőügyeivel került a reflektorfénybe, ami őt ugyan annyira nem, de partnereit nagyon zavarta. Most egy volt barátnője tálalt ki arról, milyen volt a herceggel járni.

Florence St George modell még 2011-ben találkozgatott a királyi család tagjával, ám végül nem alakult ki köztük komoly kapcsolat. Az egykori barátnő elárulta, nagyon örül annak, hogy a románcuk véget ért.

- Szerencsés vagyok, amiért nem voltunk sokáig együtt. Hátborzongatónak találtam, hogy ennyire a reflektorfényben, a fókuszban vagyok. Ezért viszonylag gyorsan hoztam egy döntést, amiről utólag kiderült, hogy helyes volt. Sőt, ez volt az egyetlen járható út - mondta.

Florence St George-ra végül rátalált az igaz szerelem, 2013-ban ment feleségül a milliárdos üzletemberhez, Henry St. George-hoz, és két gyermekük született azóta.

Forrás: Blikk