Szakított Dudás Miki és Szigligeti Ivett
2023-09-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Alig egy hónapja költözött be első közös otthonába Dudás Miki és Szigligeti Ivett, de a pár máris a szakítás mellett döntött. Az egykori kajakos és kedvese kilenc évig alkottak egy párt és ezalatt két gyermekük is született. Kapcsolatuk során számtalan nehézséggel szembe kellett nézniük, és ezt nem is rejtették véka alá. Ivett az RTL Nyerő páros című műsora után így nyilatkozott:

– A műsorban sem titkoltuk, hogy Miki nem volt a hűség mintaképe, legutóbb évekkel ezelőtt lépett félre. A megcsalást szerintem megbocsátani nem lehet, de mivel szeretem őt, és bizonyított, túllendültünk ezen. Adtam neki egy újabb esélyt – mesélte korábban a Blikknek Ivett, aki azt is hozzátette, hogy még egy megcsalást már nem bocsátana meg, mert példát kell mutatnia kislányának.

Sokáig úgy tűnt, a párnak sikerült rendeznie a kapcsolatát, így derült égből a villámcsapásként érte rajongóikat Dudás hétvégi bejelentése:

„Drága Barátok, drága követők! 9 év után sajnos Ivett-tel külön folytatjuk. A gyerekek persze közösek, és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön, már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk a legelején. A jó kapcsolat megmarad, a gyerekeket felváltva neveljük”

– írta Dudás Miki az Instagram sztorijában.