Férjhez ment Nagy Bogi!
2023-09-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nagy Bogi már nagyon fiatalon megtalálta élete párját, hisz még csak 21 éves, de már örök hűséget fogott férjének, Marcinak, aki 7 évvel idősebb nála.

Párja anno igazán emlékezetes körülmények között kérte meg Bogi kezét. Egy évvel ezelőtt a New York-i Brooklyn hídon tette fel a nagy kérdést a tehetséges énekesnőnek, aki boldogan mondott igent Marcinak, nem törődve azzal, hogy ki mit gondol döntésükről.

A pár az elmúlt egy évben már több fontos lépést is tett közös életük felé: megvették az első közös lakásukat, és egy kutyussal is bővítették családjukat. Ezúttal pedig ismerőseik, szeretteik előtt hivatalosan is megpecsételték kapcsolatukat és egy meghitt szertartás keretében kimondták a boldogító igent.

Bogi Instagram-oldalán egy örömteli, láthatóan teljesen felszabadult hangulatban készült fotóval jelentette be, hogy túl vannak a nagy napon. A kép mellett pedig ki is hangsúlyozta, hogy ő és Marci immár házastársak:

A férjem és én


Az énekesnő, akit nagyon fiatalon ismerhetett a közönség, 24 óráig elérhető Instagram-történetben több felvételt is megosztott a nagy napról, ahol látható a csokordobás, és az is, ahogy Bogi előadott egy dalt férjének.