Szakított a párjával Kiss Anna Laura
2024-04-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A RTL színésznője, Kiss Anna Laura őszintén vallott arról, min ment keresztül a kisfia születése után: a párkapcsolatát nagyon megviselték az elmúlt évek, ezért egy időre szakítottak.

Kiss Anna Laura a kisfia születése után két évig a karrierje helyett a családjára koncentrált, ám a Drága örökösök kedvéért végül visszatért a képernyőkre. Első gyermeke, Dénes – vagy ahogy a színésznő becézi: Dini – már hároméves. Az édesanya őszintén beszélt arról, milyen nehézségekkel teltek az elmúlt éveik.

„A kisfiunk születése után a párommal különváltak az útjaink. Nem azért, mert nem szerettük egymást, más problémák merültek fel”

– osztotta meg a Drága örökösök Stefije. A problémák ellenére nem engedték el egymás kezét, és sokat tettek azért, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat.

„Elmentünk párterápiára, ami részben segített, de nagyrészt saját magunknak köszönhetjük, hogy visszataláltunk egymáshoz. Nagyon szerettük egymást, ezért élt a vágy bennünk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat. Utólag biztos vagyok benne, ahhoz, hogy Barnával újra egymásra találjunk, egy időre szét kellett mennünk”

– számolt be a párkapcsolati nehézségeikről az édesanya, aki azt is elárulta, hogy eleinte nagyon nehezen élte meg, hogy Dini születésével teljesen megváltozott az élete, nehézen talált magára anyukaként.

A kapcsolatuk titka

Ma már ismét boldog párkapcsolatban élnek Barnával, ám ehhez sok munkára volt szükség...

„Nagyon kell szeretni a másikat, nagyon kell egymásra figyelni, sokat kell beszélgetni. Ha feszültség van, ki kell várni, míg lenyugszik a másik, és csak utána megbeszélni. Szóval beszélni, figyelni szeretni.”

Már tervezik az esküvőt

Ha már párkapcsolat, Laura és szerelme még nem pecsételték meg a szerelmüket házassággal, pedig, mint kiderült, Barna már kétszer is feltette a nagy kérdést a színésznőnek. Laura elárulta, hogy szeretne férjhez menni, csak eddig „mindig közbejött valami”.

„Már tervezgetjük az esküvőnket, templomban szeretnénk kimondani a boldogító igent szűk családi körben, de utána azért legyen egy kicsi buli, kicsi lagzi.”