Istenes Bence teljesen vidéki életet él
2024-04-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat, Rúzs

Istenes Bence ma már csak nevet azon, hogy jó ideig hittek benne, hogy a Balaton-környéki házuk tavaly augusztusban elkészül. A munkálatok csúsztak, amelyekből a műsorvezető és párja, Csobot Adél énekesnő is kivették a részüket, ám nemrég végre beköltözhettek, igaz, jó néhány bútor hiányzik még.

„Nem hibáztatok senkit, mert annyi dolog van, amibe bele sem gondoltunk, hogy egy házzal a megépítése és átadása után még egyszer annyi pénz, idő és feladat van” – mesélte a videóblogjában Istenes Bence, aki azt is elárulta, hogy egy álmuk vált valóra a vidéki házzal.

„Emberek nyaralni jönnek ide és gyönyörködnek a tájban, nekem meg a reggeli sétáimnak vagy az életünknek a része, hogy ezt láthatom. Érdekes, hogy nyilván járunk Budapestre, próbáljuk a feladatainkat tömbösíteni, ám a mai fejemmel azt érzem, elképzelhetetlen számomra, hogy visszaköltözzünk. Amikor Budapesten vagyok, azt érzem, hogyan is tudtam itt élni?” –- fogalmazott a műsorvezető, akihez Csobot Adél is csatlakozott, aki szintén odáig van az új otthonukért.

– Nagyon-nagyon sok részét már berendeztük és belaktuk, de még mindig vannak olyan helyiségek, ahonnan hiányoznak bútorok – tette hozzá az énekesnő.