Szakítás után kezdett új életet Király Linda
2019-12-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az énekesnő azt mondja, a nulláról építette újjá magát, lelkileg és fizikailag is új életet kezdett 2019-ben. Megélt egy szakítást, átesett egy komoly műtéten, mégis úgy véli, ez volt a legjobb, ami csak történhetett vele. Az énekesnő a Spektrum Home-on futó NőComment! szilveszteri adásának felvételén mesélt a jövőjéről.

 – Ez az évem arról szólt, hogy egy csomó mindent átértékeltem. Már a mostnak élek, szeretném kiélvezni a pillanatokat. Ez egy újjászületéses év volt nekem, megfogadtam, minden egyes nap teszek valamit magamért, amit szeretek – mesélte Linda.

 

 – Mondjuk úgy, lenulláztam magam, újrakezdtem az életem – sorolta az énekesnő, aki a Blikknek arról is mesélt, hogyan szánta rá magát a gyomorszűkítő műtétre, amely végül az egész életét megváltoztatta.

 – Évekig éheztettem magam. Képes voltam hat hétig léböjtözni, miközben napi tíz kilométert gyalogoltam, és mégis a végén három kilóval többet nyomtam a mérlegen. Állandóan fájdalmaim voltak, öt-hat éven keresztül fizikailag is nehéz volt színpadra lépni, a lábamon néha olyan ödémák voltak, hogy menni alig bírtam. Persze emiatt lelkileg is össze voltam törve, mert hiába szedtem a gyógyszereket a pajzsmirigy-problémámra, hiába kerestük a megoldást, hogy újra a régi lehessek, nem használt semmi, én pedig így nem voltam boldog – elevenítette fel a keserű emlékeket Király Linda.

 Az Egyesült Államokban született énekesnő a sok szenvedés ellenére nehezen döntött a beavatkozás mellett.

 – Egy évig vacilláltam, de végül megtettem, és ez mindent megváltoztatott! Eljutottam oda, hogy végre mindent úgy teszek, ahogy nekem jó, és ennek érdekében nehéz döntéseket kellett hoznom. Nem volt könnyű feladni egy tízéves párkapcsolatot, ami egyébként nem volt rossz, de most magammal kell törődnöm – szögezte le az énekesnő, aki hiszi, a gyerekkora óta kísértő megfelelési kényszert is levetkőzte.

 Király Lindán egy úgynevezett sleeve-műtétet végeztek el, azaz csőgyomorképzést. Az operáció során a gyomor jelentős részét eltávolítják, ennek eredményeként a nyelőcső és a nyombél között csak egy szűk cső marad. Emiatt korlátozottá válik az elfogyasztható táplálék mennyisége, a beteg egyszerre csak a korábbinál kevesebb ételt tud magához venni.

Forrás: Blikk