Menedzsere oldalán találta meg a boldogságot Tina Turner
2019-12-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Erwin Bach popmenedzserrel 1986-ban jött össze, sosem zavarta a korkülönbség

Tina Turner 1985-ben ért csúcsra igazán! Private Dancer című 84-es albumáért 3 Grammy-díjat kapott, a Mad Max-moziban szerepelt, amelynek We Don’t Need Another Hero című betétdalával is tarolt, majd jött a We Are The World, a Live Aid és a világ körüli turné, amelyet a Break Every Rule (1986) megjelenése után nagyobb stadionokban folytatott. Kiadta életregényét, de a Guinness Rekordok könyvébe is bekerült, amikor a 88-as Rock In Rio fesztiválon 188 ezer ember előtt énekelt. A Foreign Affair című album következett, és itt vonalat húzott: 50 évesen búcsúturnéra indult. Hollywood filmre vitte az életét és Angela Bassett (61) Golden Globe-díjat kapott a címszerepért. 

Habár az énekesnő megfogadta, hogy soha nem megy újra férjhez, hat éve mégis bekötötték a fejét.

– Londonban találkoztam Erwinnel, ő fogadott a reptéren – idézte fel könyvében a 86-os év legromantikusabb élményét. Erwin Bach (63) német popmenedzserrel Kölnben bútoroztak össze, majd 94-ben a Zürichi-tó partjára költöztek, és 2013-ban összeházasodtak. Tizenhat év van köztük, de ez sosem okozott gondot. Sőt férje donornak is alkalmas volt: két éve neki adta egyik veséjét, amivel megmentette az életét.

My Love Story című 2018-as könyvéből az is kiderült, Turner agyvérzést szenvedett és vastagbélrákkal is műtötték. Mintha ennyi sorscsapás nem lenne elég, tavaly nyáron öngyilkos lett elsőszülött fia, Craig Turner (†59). Életének sötét foltja, hogy két vér szerinti és két örökbe fogadott fiát is elhanyagolta. – Minket házvezetők neveltek, mert a szüleink folyton távol voltak – panaszolta nevelt fia, Ike Jr. (60).

Tavalyi könyvében Tina arra is magyarázatot adott, miért nem szerette az anyukája. – El akarta hagyni apámat, de terhes lett velem – árulta el a világsztár, aki az asszony 1999-es haláláig mindent megtett, hogy kivívja édesanyja, Zelma Bullock (†86) elismerését. – Házakat vettem neki, és angliai, franciaországi és svájci villáimban is vendégül láttam, de nem fogadta el, hogy a sikereimet egyedül értem el – fogalmazott a Tennessee állambeli gyapotföldről származó Anna Mae Bullock, akinek vagyonát 70 milliárd forintosra becsülik.

Forrás: Blikk