Szabó Zsófi már találkozott Shane Tusup édesanyjával
2021-12-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Shane Tusup édesanyja három hete érkezett Magyarországra, s a karácsonyt is a fiával és Szabó Zsófival tölti majd.

 

Hálaadásra érkezett Budapestre Shane Tusup édesanyja, Cheryl. Az együtt töltött idő igazán kijárt már nekik, ugyanis anya és fia közel két és fél évig nem tudtak találkozni egymással.

Az edző és édesanyja a RTL Klub Reggelijében adtak közös interjút, és bár már három hete volt a nagy találkozás, Cherylt még mindig elöntik az érzelmek, amikor felidézi a pillanatot.

"El sem akartam hinni, amíg fel nem szálltam a gépre, mert olyan sokat vártam rá. Nem látod ennyi ideig, aztán hirtelen igen, ott leszek. Nagyszerű volt. Aztán látni, hogy mennyire boldog Zsófival, az csak egy plusz volt, igazából egy teljesen új családot ismertem meg."– vallotta be Cheryl Tusup.

A repülőtéren ugyanis egy másik nagy találkozásra is sor került: ott találkozott életében először Shane új szerelmével, Szabó Zsófival.

A hálaadásnapi vacsorát Cheryl vállalta magára, ugyanis szerette volna olyanra varázsolni az ünnepet, mintha otthon lennének. Nem várt nehézség adódott, de sikerült megoldaniuk.

"Mókás volt, mert nehéz úgy főzni, ha nem találod meg az alapanyagokat hozzá a boltban. De Pálma, Zsófi édesanyja nagyszerű volt, és Zsófival együtt megtaláltunk mindent együtt. Olyan volt, mint egy nagy parti. Rengeteg ember érkezett, családtagok és barátok is, és úgy tűnt, tetszik nekik a hálaadásnapi vacsora, rögtön pálinkával kezdtek" – emlékezett vissza Shane édesanyja, akivel a szerelmespár a karácsonyt is közösen tervezi.

Tusup édesanyja még pár hetet marad az országban, majd vissza kell térnie a tengerentúlra, hiszen a lovaspóló szerelmesét várják a lovai.


Forrás: Blikk