Szabó Zsófi egyelőre nem nyitott egy új szerelemre
2022-10-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Új frizura, új élet? A mondás szerint, ha egy nő változtat a frizuráján, az életében is történt valami: szakítás vagy egy új szerelem. Talán ezért is okozott hatalmas meglepetést Szabó Zsófi, aki hosszú évek, de talán évtizedek után drasztikus változáson ment keresztül: a szinte védjegyévé vált szőke hajzuhatagát barnára festette.

Ugyan nem ez az első nagy változás, hiszen az elmúlt tíz évben Zsófi volt már egészen rövid hajú, hordta hullámosan, kiegyenesítve, összekötve és begöndörítveis a haját, ám a színe mindig is maradt. Ezért is igazán szembetűnő a mostani változás, nem beszélve arról, hogy az RTL Klub Reggeli című műsorának háziasszonya az utóbbi hetekben szinte kivirult, s jobban néz ki, mint valaha. Mivel köztudott, hogy Szabó Zsófi öt hónapja szingli, miután szakított Shane Tusup edzővel, így felmerül a kérdés, vajon új szerelem teszi-e ismét boldoggá Szabó Zsófit? A barátai szerint a most már barna szépség ugyan valóban kivirult, jobban néz ki, mint valaha, de szó sincs új kapcsolatról.

– Jelentkezőkben nincs hiány, valósággal ostromolják a férfiak Zsófit, de ő most úgy érzi, így kerek az élete, kettesben a kisfiával, a családjával és a barátaival, valamint a sporttal eltöltött szabad pillanatokkal és a munkájával, amelyet nagyon szeret. Ő most így érzi jól magát – árulta el egy közeli barátja, aki szerint Zsófi örül, hogy végre magára koncentrálhat, a saját testi és lelki épségébe fektetheti az energiáját.

Ennek meg is van a hatása, a műsorvezető egyik munkatársától ugyanis a Blikk megtudta, szinte nem telik el úgy jelenése a Reggeliben, hogy valamelyik férfi vendég ne kezdene flörtölni vele, folyamatosan áradnak rá a dicsérő szavak.

– Az egy dolog, hogy mindenkinek azonnal szemet szúr, hogy sugárzik, s jobban néz ki, mint valaha, és ezt meg is jegyzik, de vadidegenektől is rengeteg ajándékot, csokrot kap a szerkesztőségbe – árulta el egy bennfentes.

Amellett, hogy mindez hízelgő lehet Zsófi számára, a műsorvezető egyelőre nem nyitott egy új szerelemre.

– Nem akar semmi komolyat, de még egy kötetlen beszélgetéssel vagy kávézással kapcsolatban is elutasító, bár lehet, hogy ez csak óvatosság. Az tény, hogy az elmúlt években nem volt szerencséje a férfiakkal, ezért ez talán érthető is, de a barátainak is azt mondja, köszöni szépen, most minden így jó, ahogy van, nincs szüksége egy új szerelemre az életében – árulta el másik ismerős, aki határozottan ki is jelentette, hogy a kisfián kívül nincs más férfi Szabó Zsófi életében.