Szabó Győző hatalmas döntésre szánta el magát
2019-03-06  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Hamarosan harmadjára is apa lesz Szabó Győző (48) színművész, aki már a felhők felett jár.

– Ehhez a lelki állapothoz nem lehet hozzászokni. Nagyon izgatott vagyok, akárcsak a 8 éves kisfiam, aki ma reggel is megkérdezte: „ma már lesz nekem testvérkém?” – áradozott a népszerű színművész, aki ezúttal az apás szülést is vállalja.Jelen lesz, amikor kedvese, Rezes Judit (42) Jászai Mari-díjas színésznő a második gyermeküket világra hozza.

– Szombatra vártuk a fiamat, de még akkor sem tudtam, képes leszek-e bemenni a szülőszobába. Judit azt mondta, ez az én döntésem, így aznap egész este ezen gondolkoztam. Végül beláttam, hiba lenne kihagyni, és ma már ott tartok, remélem, nem szerda este történik meg a csoda, mert akkor színpadon leszek. Azt nagyon sajnálnám – magyarázta a Mi kis falunk és az Alvilág című sorozatok sztárja.– Misi fiam a vártnál tíz nappal később született, és a második fiam is maradós, de ha a kis márciusi ifjú szerdáig nem bújik elő, akkor megindítják a szülést.

Győző azért is szánta rá magát nehezen az apás szülésre, mert párja 42 évesen is meg akarja szenvedni gyermekük világra hozatalát.

– Judit ősanya típus, vajúdni akar. Most sem kér gerincérzéstelenítést, pedig a dereka már fáj, de ezt is természetesnek tartja. Császármetszésről szó sem lehet, csak, ha az orvos a baba érdekében ragaszkodik hozzá – mesélte a boldog családapa, aki minden szabad idejét otthon tölti.- Nagyon megválogatom, milyen munkát avagy felkérést vállaljak el, és figyelek, Juditnak miben segíthetek. Ki merem jelenteni, hogy a feleségem el van kényeztetve. Szeretek főzni, de most van is rá időm!

Szabó Győzőt máris megfiatalította harmadik gyermeke.

– Felnőtt életem minden ciklusában kaptam egy babát: 27 éves vad fiatalként olyan voltam Borival, mint egy kamionos, Misi pedig akkor jött, amikor 40 évesen már kezdtem lenyugodni. Most középkorú vagyok, de 30 éves fiúnak érzem magam – mondta elérzékenyülve. – Imádom a gyerekeket! Ha tehettem volna, már nyolc gyerekem lenne. A viszontszeretetük ad értelmet az életemnek, és engem nagyon szeretnek a gyerekeim. Folyamatosan túl vagyok csordulva, és csak most jön a java!A Szabó–Rezes família példásan készült a jövevény érkezésére. – Magas nyomású készülékkel sterilizáltattuk a lakást, és az anyósom már beköltözött a kisszobába. Misi régi babaholmijaiból sokat megtartottunk, és a babakocsit sem ajándékoztuk el, mert Judit tudta, hogy lesz még gyereke. Csak az egyik első kerekét kell megcsináltatnom, de aztán már minden baba – árulta el Szabó Győző.

Forrás: Blikk