Megvan Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvőjének helyszíne
2019-03-06  /  Szerző:   /   Szerelem Pikali Gerda és Rékasi Károly már megtalálták a tökéletes helyszínt az esküvőjükhöz. Nem is akárhol tartják majd, hanem a világ egyik szívcsakrája fölött!Rékasi Károly tavaly jegyezte el a szerelmét, öt, együtt töltött év után. A pontos dátumot még nem tudják, de azt már igen, hol házasodnak össze. A színész páros ugyanis egy igazán hangulatos kis helyet választott: Visegrádon egy négy csillagos szállodát, ami a Dunakanyarra néz.

„Nem igazán tudtam megfogalmazni magamnak egészen addig, mi a vonzó ebben a környékben, ám tavaly ebben a hotelben voltunk a barátainkkal, és a panorámamedence melletti ismertetőtáblán azt olvastuk, ezen a tájon egy erő- és szívcsakravonal húzódik. Gerdával ekkor jöttünk rá arra, hogy ezen a környéken van valami, ami nem megfogható, nem kitapintható, de nagyon is létező és pozitív kisugárzás, amire szükségünk van” – kezdte mesélni Rékasi.Mint kiderült, a helyszín nem csak a különlegessége miatt fontos a párosnak: a színésznő kötődik is a helyhez, mivel Gerda fiatalon évekig járt Visegrádra, ahol mindig megnyugvást és békét lelt a csodás természetben. Így Rékasi Károly – bevallása szerint – egyáltalán nem lepődött meg, amikor a menyasszonya kijelentette: ez lesz az esküvőjük tökéletes helyszíne.

– Nem terveztük még el, mikor lesz a házasságkötés, de most januárban, amikor a hotel panorámaéttermében ebédeltünk, csak bámultunk kifelé, s akkor Gerda megszólalt: „Tudod, hogy itt lesz az esküvőnk?” – mesélte Rékasi Károly a Borsnak.

Forrás: Blikk