Nőnapi programok a hétvégére
2019-03-06  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Itt a tavasz, a nap sugarai már finoman melengetik bőrünket, és ezen a hétvégén nőnap alkalmából számtalan programon vehetsz részt pároddal, vagy akár egy igazi csajos időtöltést is szervezhettek a barátnőiddel. Ehhez bátran válogass ajánlónkból.

Nőnapi élményfestés a kreatívoknak

Budaörsön egy nőnapi élményfestés keretében izgalmas programban lehet részetek, ha barátnőiddel útra kelsz. Kipróbálhatjátok a szivacsos, késes festőtechnikát, és a szervezők ajánlata szerint a festés során bepillantást nyerhetsz az arany színek világába, mely fényjátékával garantáltan ragyogást visz majd a Ti életetekbe is.

Időpont: 2019. március 8. péntek 17:00 – 20:00

Helyszín: Kamaraerdei Közösségi Ház

„Rendkívüli nők” előadás a történelem rajongóinak

Ellátogathattok a hétvégén Gyulára is, ahol nem csupán a várban tehettek egy sétát, de a várost és környékét is érdemes felfedezni. A nőnaphoz kapcsolódóan egy érdekes előadásra is beülhettek a gyönyörű Almásy-kastélyban, melynek címe: Rendkívüli nők, akik a történelemkönyvek lapjairól kimaradtak.

Időpont: 2019.03.08. péntek 16:30

Helyszín: Almásy-kastély kápolnája, Gyula

Délutáni szépségápolás, ha egy kis kényeztetésre vágysz

Szintén kötelező program a lányokkal a „Minden NŐ hercegnő - Intenzív lélekápolás CSAK Nőknek!” címet viselő, külső-belső szépségápolási délután Siófokon. Itt nem csak megszépülhettek, de több izgalmas előadást is meghallgathattok közben divatról, szépségápolásról és párkapcsolatokról.

Időpont: 2019. március 8. péntek 16.00-20.00

Helyszín: Kálmán Imre Kulturális Központ, Siófok

VII. Nőnapi Virág Futás a sportrajongóknak

Nincs verseny, nincs kötelező táv, van viszont hat szirom formájú kör a Határ-nyereg körül, amelyekből bármelyiket szabadon választott sorrendben futhattok le. Minden "szirom" legtávolabbi végén virágok várnak Rátok. Ha mind a hat virágot begyűjtitek, akkor kb 17 km-es távot sikerült teljesítenetek. A frissítés batyus jelleggel a központban történik. Ide várják a szervezők a finomabbnál-finomabb sütiket is. A tájékozódást szalagozás és itiner is segíteni fogja.

Időpont: 2019. március 9. szombat 9:00–14:00

Helyszín: Hármashatárhegy - Határ-nyereg

Női lélek minden csepp borban! Nőnapi borkóstoló az ínyenceknek

Magyarország borásznői ismét összejönnek, hogy együtt ünnepeljék a nőnapot a borszerető közönséggel. A borkóstolók terepe általában a férfiaké, ezen a napon azonban megkülönböztetett szeretettel várja a hölgyvendégeket 30 pincészet, 100 féle bor, és helyben készült finom borkorcsolyák!

Időpont: 2019. március 8. péntek 16:00-21:30

Helyszín: Sofitel Budapest Chain Bridge