Szabó Ádám felől jöhet a baba
2023-05-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szabó Ádám már alig várja, hogy családot alapíthasson élete szerelmével, Jenniferrel. Szívhez szóló, szerelmi vallomással üzent a menyasszonyának.

Szabó Ádám nap mint nap hálát ad azért, hogy olyan tökéletes párja van, mint Jennifer. Nemegyszer hangoztatta már, hogy a lány külsőleg és belsőleg is pont a zsánere, így nem érhetett sokakat meglepetésként a hír, amikor bejelentette, hogy eljegyezte őt. Ha nem lett volna eddig is fülig szerelmes, a kedves nemrég újabb okot adott arra, hogy még jobban belebolonduljon a harmonikás. Kiderült, hogy bár sosem tanulta, Jennifer még énekelni is tud, így létrehozták a Push The Jade közös formációjukat. Ádám most a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijában a családalapításról is beszélt.

Nekem ő a leggyönyörűbb, legértékesebb, legfontosabb. Napról napra jobban szeretlek, és szinte drogként érzem azt, hogy általad végre önmagam lehetek, de függővé váltam. Függök a feltétlen szeretettől. Ennél jobb és felnőttként átélt érzés már csak az lehet, hogyha ezt családként érhetjük majd el! Alig várom! Szeretlek

- tett újabb szerelmes vallomást a menyasszonyának.