Suti András és Tóth Katica szakítás után is együtt tervezik a jövőjüket
2024-03-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Dancing with the Stars egykori szerelmespárja, Suti András és Tóth Katica ősszel jelentették be, hogy külön utakon folytatják, legalábbis, ami a magánéletüket illeti. Azt viszont megígérték a táncosok, hogy a munkakapcsolatot nem szakítják meg, aminek meg is lett az eredménye: a múlt hétvégén megnyerték a professzionális magyar bajnokságot.

Katica és András két és fél év jegyben járás és összesen nyolc év együttlét után döntöttek úgy, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak. A rajongók ebből csupán annyit vettek észre, hogy kevesebbet szerepelnek együtt a közösségi oldalaikon, Katica elárulta a szakítás után, hogy próbálták megmenteni a kapcsolatukat, de elhidegültek egymástól, már nem voltak együtt boldogok, ám a tisztelet megmaradt kettejük között. Ez jól is jött, hiszen még előttük állt a Dancing with the Stars legutóbbi évada, amelyben – hosszú idő után először – már nem szerelmesekként érkeztek a próbákra és az adásokra.

– Jól kijövünk, mert akarjuk, hogy működjön. Vétek lenne eldobni azt a nyolc évet, amit a karrierünkben együtt elértünk, összeszokott páros vagyunk. A tánc ilyen szempontból könnyű műfaj, mert lehet váltogatni a partnereket, de ha választanom kéne, mindig Andrist választanám, nem tudnám elképzelni mással. Együtt alakítottuk ki az egyéniségünket. A múlt hétvégi verseny a karrierünk eddigi csúcspontja volt – mesélte Katica, aki jelenleg a szinglik táborát erősíti, bár a szakításuk után egy ideig neki is volt párja, a Sztárban sztár leszek! fiatal énekese, Tasi Dávid.

Nincs köztük ellentét

Andrásra is rátalált időközben a szerelem, méghozzá egy civil hölgy személyében, a harmóniájához pedig az is hozzájárul, hogy Katicával is remekül kijön.

– Fantasztikus a munkakapcsolat közöttünk, és barátok tudtunk maradni. Közös a cél, egy az út. Az elsődleges célunk ez a hétvége volt, hogy magyar bajnokok lehessünk, és szerencsére nagyon jól sikerült.

A versenyzés csak egy része a közös munkánknak, ugyanis együtt is tanítunk

– árulta el Andris, aki nem csak Katicával, de az újdonsült kedvesével, Enikővel is megtalálta a közös hangot a táncparketten, és nemrég egy pro/am versenyen zsebelték be az első helyezést.

– A pro/am azt jelenti, hogy profi táncol amatőrrel. Összekötöttük a kellemest a hasznossal, nyaraltunk is egy kicsit, plusz egy aranyéremmel is gazdagabban lettünk. Minden jól alakul, egyre elterjedtebb a tánc, örülök, hogy ezt a csodás sportot népszerűsíthetem – áradozott Andris, akire Katica egyáltalán nem féltékeny.

– Az, hogy közöttünk vége a szerelemnek, normális. Egymást már nem tudjuk boldoggá tenni, de ettől még örülök a boldogságának – fogalmazott őszintén a táncosnő, aki továbbra is keresi a szerelmet.