Judy és új párja már egy éve együtt
2024-03-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az énekesnő úgy érzi, már csak egy kisbaba tehetné még kerekebbé azt az idilli világot, amiben most vannak a párjával.

Judy tavaly fájdalmas időszakon ment keresztül, amikor is – tizenkét év után – elvált a férjétől. A szakítás után nem feltétlenül szeretett volna új kapcsolatba ugrani, s a 12 éves lányával, Majával kezdett volna új életet, a sors közbeszólt, és már a nyáron újra rátalált a szerelem.

Párjával, Krisztiánnal, aki egy civil üzletember, régóta ismerték egymást, ám a barátságuk néhány hónap alatt mélyebb érzelmekké alakult át.

– Miután zátonyra futott a házassága Balázzsal, Judy sok időt töltött a barátaival, köztük Krisztiánnal is, akivel egyre többet beszélgettek, találkoztak. Jól érezték magukat egymás társaságában, és rájöttek, hogy érzelmeket is táplálnak a másik iránt. Szépen lassan haladnak, friss még a kapcsolatuk, ám már ki lehet mondani, hogy néhány hónapja egy párt alkotnak. Mindketten örülnek ennek a szerelemnek, nagyon boldogok, de egyelőre szeretnék a nyilvánosságtól megóvni a kapcsolatukat – árulta el lapunknak tavaly nyáron Judy egyik közeli barátja, akitől azt is megtudtuk, hogy az énekesnő szerelmét Judy kislánya, Maja is nagyon kedveli.

Az énekesnő hosszú hónapokig óvta a párját és a kapcsolatukat a nyilvánosságtól, ám most kivételt tett, és a közelgő húsvéti ünnepek alkalmából megmutatta Krisztiánt.

Már egy éve együtt vagyunk Krisztiánnal, és azt érzem, nagyon megtaláltuk egymást. Mindketten nagyon szeretnénk, hogy ez a kapcsolat sokáig kitartson, és egymás mellett maradjunk

– kezdte a hetilapnak Judy, akinek édeskevés lenne a közös hullámhossz, ha a párja és kislánya nem jönnének ki jól egymással.

A Groovehouse énekesnője úgy fogalmazott, teljes az összefonódás és a harmónia, hiszen Maja nagyon szereti Krisztiánt, nagy barátok lettek, így a férfi még a matekban és az angolban is segít Judy 13 éves kislányának. Elmondása szerint már csak egy közös babával lehetne kerekebb az idilli világuk.

„Nem vagyok rágörcsölve a témára, mert noha nem látszik, azért mégiscsak az 50. életévemben járok. Persze, jó lenne, és Maja is örülne, hisz évek óta mondogatja a testvért. De bárhogy alakul, úgy jó, és én elfogadom. Nem ettől tesszük függővé a boldogságunkat.”

Örülnénk, ha a sors megajándékozna minket egy kisbabával, de ha nem adatik meg, akkor is jó minden

– vette át a szót Krisztián, akinek a babatémával együtt a házasság sem tabu.

– A mondás úgy tartja, három a magyar igazság, és nekem ő lenne a harmadik férjem. Remélem, nem a plusz egy, a ráadás jön be nálam – tette hozzá az énekesnő, aki ezt a kérdést mindig a férfira bízza, ám most mégsem csak Krisztiánon múlik.

Előbb legyen lehetőségem elvenni Judyt, merthogy ez a szál még hivatalosan nincs elvarrva. Majd, ha minden szempontból szabad nő lesz, visszatérünk erre a kérdésre

– jegyezte meg Judy kedvese, utalva arra, hogy az énekesnőnek az előző férjétől való válása még folyamatban van.

A boldog pár már a közös házvásárlásról is ejtett szót, emellett rengeteg tervük van – egy közös üzlet is –, viszont mindennap örülnek annak, hogy megtalálták egymást.

Judy egyébként már túl volt egy váláson és számos csalódáson, amikor 2008-ban megismerkedett a nála tizenkét évvel fiatalabb Balázzsal, akivel éveken át idillinek tűnt a kapcsolatuk. 2011-ben összeházasodtak, majd még abban az évben megszületett a lányuk, Maja is. Idővel azonban kiderült, az évek során komoly magánéleti gondjaik adódtak, 2023-ban pedig már megmenthetetlennek bizonyult kettejük kapcsolata.