Tóth Gabi vallomása az egészségi állapotáról
2024-03-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Gabi őszintén beszélt az egészségügyi problémáiról, elárulva, hogy egy ideje kezelésekre jár, ugyanis sokszor kínzó fájdalmak gyötrik.

Az eseménydús tavalyi éve után a jelek szerint mostanra minden kisimult Tóth Gabi körül. Az énekesnő, akinek a válása hírén tavaly nyáron rengetegen meglepődtek, a kedvesével, Papp Máté Bencével új életet kezdett. Egykori férjére, Krausz Gáborra is ismét rátalált a szerelem Mikes Anna személyében. Korábban kiderült, hogy a táncosnő nagyon jó kapcsolatot ápol a párja kislányával, sőt, az még táncórákat is vesz tőle. Gabi pedig szintén elkezdett kacsintgatni a tánc: nemrégiben néptáncolt a kedvesével.

Ám most egy aggodalomra okot adó hír látott napvilágot a csinos énekesnő egészségi állapotáról: kiderült, hogy gerincproblémákkal küzd, melyek az elmúlt években súlyosbodtak, így folyamatosan kezelésekre jár miattuk. Mindez derékfájással kezdődött közel 10 évvel ezelőtt...

Elérkezett az a pillanat, amikor már nem halogathattam tovább, hogy orvoshoz menjek. Volt olyan, hogy aludni sem tudtam a fájdalomtól

– árulta el az édesanya, aki a vallomásával az édesanyáknak szeretne segíteni.

Mint mondta, röntgenvizsgálatra küldték, illetve orvossal is konzultált, amelynek során megtudta, hogy gerincferdülése és iszonyatos gyulladásai vannak. A pokoli derékfájások kezdeti időpontját 2015-re lőtte be, hozzátéve: a terhessége alatt még komolyabb tünetek jelentkeztek nála, de próbált mindig az aktuális fájdalom megszüntetésére koncentrálni.

– Sokszor használtam jégzselét, fájdalomcsillapítókat vettem be, de jártam masszázsra is. Ezek segítenek, de a probléma igazi okát nem szüntetik meg. Sajnos, én háttérbe szorítottam a saját egészségemet, és most jelzett a szervezetem, hogy ez nem mehet így tovább.

Ezután kitért arra is, hogy egy televíziós műsor forgatása során úgy megsérült 2018-ban, hogy szinte lábra sem bírt állni, sőt, egy hetet ki kellett hagynia. Jelenleg Bodnár József profi csontkovácshoz és gerincspecialistához jár egy héten háromszor.

– Le kell nyújtani és lazítani az izmokat, hogy a csontokat vissza lehessen helyezni, különben nem szűnik meg a probléma. Most újra táncolok is, rengeteg fellépésem van, jobban oda kell figyelnem, hogy bírjam ezeket" – mondta, majd az anyukáknak üzent:

– A rohanó mindennapokban hajlamosak vagyunk megfeledkezni magunkról, pedig, ha az anya jól van, a gyerek is jól van. Nekem is itt van a kislányom, rá figyelek. Részemről eddig a prevenció elmaradt, de most tanultam belőle, és másoknak is ezt üzenném, hogy a megelőzés az egyik legfontosabb: sokkal egyszerűbb, mint később a már kialakult problémát orvosolni.