Stohl Luca elárulta, hogyan jött össze a férjével és hol élnek most
2022-08-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Stohl Luca életének legnagyobb részét a tánc töltötte ki, az elmúlt években azonban a televíziózás felé fordult, és több műsorban is megcsillogtatta már a tehetségét. Stohl András legidősebb lánya a karrierjéről és a magánéletéről is mesélt egy nemrég adott interjújában.

Luca jelenleg az ATV Híradójának műsorvezetője, egy éve azonban a férjével együtt kiköltöztek Németországba, így jelenleg ingázik a két ország között.

„A férjem itthon egy amerikai befektetési banknál dolgozott, aztán kapott egy lehetőséget Németországban, és úgy döntöttünk, kiköltözünk. Frankfurthoz közel, egy csodálatos fürdővárosban élünk” – mesélte a Best magazinnak a műsorvezető, majd elárulta azt is, hogyan jött össze a férjével.

"Egy szórakozóhelyen találkoztunk először, amit azóta is a megpillantás éjszakájának nevezünk. A névnapomat ünnepeltük a barátaimmal, a férjem egy másik társasággal volt épp ott. Egy-két mondatot váltottunk, de én hamar eljöttem, mert másnap korán kellett dolgoznom. Ő viszont kiderítette, ki vagyok, majd írt egy levelet, így kezdődött"– magyarázta Luca, aki elárulta azt is, hogy készen állnak a gyermekvállalásra a férjével, de egyáltalán nem kötik időhöz a csöppség érkezését.

A műsorvezető az interjúban mesélt még a gyerekkoráról és az édesapjával való kapcsolatáról is, amelynek kapcsán elmondta, hogy a szülei 10 éves korában váltak el, 14 éves kora óta pedig nagyon szoros a kapcsolata az édesapjával. Ugyanis ekkor kezdtek el többet beszélgetni egymással.

Luca elmondása szerint számukra is nagyon nehéz időszak volt, amikor néhány évvel ezelőtt az édesapja börtönbe került, de a bent töltött idő alatt szerencsére sikerült neki átértékelni a dolgokat.

"A szabadulása után azt éreztem, ő mindig úgy csinált, mintha a bent töltött idő sétagalopp lett volna a számára, pedig nem volt az. Bizonyos dolgokat átértékelt, most már tudja, mivel jár, ha az ember nem tartja be a szabályokat"– mondta Luca.

Forrás: Blikk