Cooky nagyon büszke a párjára, Szécsi Debórára
2022-08-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Cooky nagyon büszke a párjára, Szécsi Debórára, ami nem is csoda, hiszen rendkívül fiatalon lett két kisfiú édesanyja, mindemellett tehetséges táncos is. A rádiós a közösségimédia-oldalán dicsekedett el a kedvese formás alakjával, mellé pedig érzelmes sorokat fűzött.

 
Cooky és párja, Szécsi Debóra között 27 év a korkülönbség, mégis remek az összhang közöttük, hiszen elmondásuk szerint nem a kor számít kapcsolatukban. Ezt bizonyítja az is, hogy két kisfiuk, Kevin és Nátán nagyon kiegyensúlyozott és életvidám gyermekek. A rajongóiktól gyakran kapják meg azt a kérdést, hogy ha ennyire jó párost alkotnak, akkor miért nem házasodnak össze. Cooky már többször is említette a lánykérést, viszont eddig még nem került rá sor. Annyit viszont tudnak, hogy mindenképpen Magyarországon tartanák a lagzit a rádiós francia származása ellenére is.

A család most úgy döntött, hogy egy kis pihenésre van szükségük, így elutaztak Gyöngyösre kikapcsolódni. Köztudott, hogy Debi táncos múlttal rendelkezik, így elképesztően csinos alakja van. Kedvese most egy szexi bikinis fotót tett közzé róla az Instagram-oldalán, melyhez egy szerelmi vallomást is csatolt:

"Szerencsés ember vagyok, hogy ilyen gyönyörű az én Debim és fantasztikus anyuka, élettárs" - olvasható a rádiós bejegyzésében. A kép ide kattintva érhető el.

Forrás: Blikk